Nu söker vi en Team Manager till Optivasys Malmökontor!

Nu söker vi en Team Manager till Optivasys Malmökontor!

Vi på Optivasys söker nu en Team Manager som vill vara med och leda vårt team i Malmö som utvecklar framtidens beslutsstödslösningar med placering vid vårt kontor i Malmö.

Vi erbjuder
Optivasys är en ledande aktör i Sverige inom Data analytics och Visualization baserat på Qliks lösningar. Vi bygger vår framgång på en ambitiös vision, ett tydligt fokus och en stark kultur där våra kunder och anställda står i centrum. Våra interna ledord är - Ödmjukhet, Laganda och Lekfullhet - vi står upp för varandra, hjälps åt i alla lägen och ser till att vi har kul tillsammans. Framgång för oss och våra kunder är viktigt och detta uppnår vi med hårt arbete i en utvecklande, prestigelös och rolig miljö.

Dina arbetsuppgifter
Som Team Manager leder du ett team på 8 BI-konsulter som du har fullt personalansvar för. Du håller utvecklingssamtal, lönesamtal, rekryterar och säkerställer att dina konsulter har beläggning. Dessutom kommer du leda arbetet i att skapa förutsättningar för kontoret i Malmö att växa ytterligare. Du kommer även själv jobba som BI-konsult med egen beläggning där du arbetar med att utveckla lösningar mot i första hand Qliks plattform. Du kommer att jobba med ett team som har djup kunskap i beslutsstödsplattformen Qlik Sense. Du tillför kompetens inom BI och är delaktig i allt från behov till leverans av lösning. Du kommer att arbeta som konsult i projekt med våra kunder.

Tillsammans med dina medarbetare arbetar du nära kunderna och säkerställer projektens kvalitet. Vidare arbetar du i din roll tätt tillsammans med konsultchefen, och övriga Team Managers i organisationen och tillsammans driver och utvecklar ni affären. Som Team Manager har du även en roll i den operativa ledningsgruppen och resor i tjänsten till vårt kontor i Göteborg förekommer.


Din erfarenhet

Vi söker dig med relevant utbildning, exempelvis inom systemvetenskap eller motsvarande med ett stort intresse för BI lösningar samt erfarenhet av Qlikview, Qlik Sense och/eller Microsofts plattform. Har du erfarenhet av att arbeta i en ledande roll ser vi det som meriterande.


Du som person

Som person är du driven, handlingskraftig, resultatorienterad och trivs i ett högt arbetstempo. Du har en positiv inställning, tar gärna egna initiativ och är van vid att arbeta med många parallella processer samtidigt. Du är tydlig i din kommunikation samtidigt som du på ett smidigt och prestigelöst sätt samarbetar med och leder andra. I i din kontakt med kunder och kollegor vill vi gärna att du är relationsskapande, lyhörd och hjälpsam.

Du ska ha ett stort intresse för att hålla dig uppdaterad inom området och gärna ett intresse utav datavisualisering men framförallt en vilja i att bredda din kompetens inom området Business Intelligence. Du har lätt för att skapa och behålla goda relationer med både kunder och arbetskamrater. Vidare är du kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du gillar utmaningar och har en förmåga att se och förstå helhetslösningar. Behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är strukturerad och bygger förvaltningsbara lösningar


Ansökan

Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 25 januari 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Konsultchef Robin Smith på robin.smith@optivasys.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Visma
Sista ansökningsdag 8 feb (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 000 anställda, över 800 000 kunder och en omsättning på 8 537 miljoner norska kronor under 2017 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.