Visma söker Team Manager till vår BPO-verksamhet inom Lön

Visma söker Team Manager till vår BPO-verksamhet inom Lön

Vi söker efter en Team Manager till vår BPO-verksamhet inom lön i Malmö . Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla andra. Du har en bakgrund inom lön och drivs av affärsutveckling och att leverera en effektiv tjänst för våra kunder. Du välkomnas till en arbetsplats som kännetecknas av öppenhet och innovation.

Är det dig vi söker? Fortsätt då läsa mer om tjänsten nedan.

Om rollen
I rollen som Team Manager har du en viktig roll i att utveckla och leda vår outsourcing tjänst inom löne- och HR-processer. Du är team manager för ett team på ca 16 personer och rapporterar till chefen för affärsområdet Managed Services. Teamet består av lönekonsulter och systemförvaltare som arbetar med vår outsourcingtjänst inom löne- och HR-processer i vårt egenägda system HR-plus. Teames uppdrag är att leverera en professionell och effektiv tjänst med hög kvalitet, som effektiviserar våra kunders lönehantering och förenklar deras vardag. Ditt uppdrag är att leda, styra och påverka såväl medarbetare som organisationen mot goda resultat och uppsatta mål. Placeringsort för tjänsten är Malmö.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Säkerställa att teamet levererar till våra kunder enligt fastställda avtal, tjänstekatalog samt SLA.
 • Fördela resurser och uppgifter inom teamet samt säkerställa att tidsplaner efterlevs.
 • Fungera som en första eskaleringsnivå för dina kunder.
 • Ansvar för intern och extern kommunikation i förhållande till teamet och dess kunder.
 • Ledaransvar för samtliga medarbetare.
 • Stötta, utveckla och coacha medarbetare för att skapa och vidareutveckla engagemang, lojalitet och initiativförmåga.
 • Budget- och resultatansvarig för affären.
 • Vara del av ledningsgruppen för hela BPO verksamheten.
Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla andra. För att lyckas som Team Manager behöver du vara trygg i din roll som ledare, ha god självkännedom och mod att fatta beslut. Du har förmåga att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar och innovation. Du värdesätter god kommunikation i alla former av samarbeten, både interna och externa.

Vi tror att du har relevant utbildning inom HR/Lön eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser gärna att du kommer från en bakgrund där du jobbat med lönehantering eller liknande verksamhet varpå du har en god förståelse för löneprocessen.

En eller flera av följande kunskaper är meriterande:
 • Erfarenhet av löneprocessen
 • Erfarenhet av BPO- verksamhet eller Service Center för lön
 • Tidigare ledarroll med erfarenhet av personalansvar
 • Tidigare erfarenhet av liknande verksamhet och systemlösningar
 • Tidigare erfarenhet av vår HRM-produkt HR-plus
 • Erfarenhet av projektledning/projektarbete
Vad erbjuder vi?
Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 24 mars 2019.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Carita Öhman, Director Managed Services
E-post:carita.ohman@visma.com
Telefon: 0708664409

Mer om Carita

Hej! Mitt namn är Carita och jag är chef för affärsområdet Managed Services .

Jag brinner för att skapa kundnöjdhet genom att vi levererar med god kvalitet och arbetar nära våra kunder. Samtidigt arbetar vi kontinuerligt med att förbättra och effektivisera våra processer och rutiner. För mig är det dessutom viktigt att möjliggöra för alla medarbetare att utvecklas i sina respektive roller. Förutom det uppskattar jag att vi arbetar som ett team, hjälper varandra och har kul på jobbet.

Jag ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om Visma Enterprise?
Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Affärslösningar, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 350 anställda och våra lösningar producerar ca 1 550 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.