Inhouse utvecklingskonsult med inriktning på integration

Inhouse utvecklingskonsult med inriktning på integration

Är du driven, lösningsfokuserad och delar gärna med dig av din kunskap? Tycker du att det är viktigt med balans mellan arbete och fritid?

På Visma Enterprise jobbar vi med verksamhetskritiska lösningar som hjälper våra kunder att arbeta smartare. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi söker nu vår nästa utvecklingskonsult som trivs och vill utvecklas i en miljö med snabba förändringar och innovation.

Om rollen

I rollen som integrationskonsult har du en viktig roll i processen för integrationen inom våra HRM-system. Du kommer arbeta i implementationsprojekt av vårt HRM-system HR-plus där du är med och planerar samt ser till att integrationerna matchar de behov och krav som uppstår. I rollen kommer du kartlägga integrationsbehoven hos våra kunder samtidigt som du även är med och identifierar övriga integrationsmöjligheter som kan förbättra systemets funktionalitet. I nära samarbete med kunden samt leverans- och utvecklingsavdelningen agerar du som länken mellan dessa för att fånga upp de diverse integrationsbehov som uppstår. I rollen ansvarar du för att integrationerna följer en god integrationsstrategi samt uppfyller projektets mål avseende tid och kostnad i ett nära samarbete med leverans- och utvecklingsavdelningen.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Medverka / driva implementationsprojekt
  • Stötta befintliga kunder i arbetet med integrationer
  • Medverka/ driva kravställningsarbete av framtida "roadmap" för produktens utveckling av integrationer
Team Manager

Hej! Mitt namn är William Johansson och är ledare för utvecklingsteamet som bygger kundunika lösningar för vår HRM-produkt HR-Plus. Jag brinner för att skapa högpresterande team där måndagmorgnar är något att se fram emot. Förutom det tycker jag det är extra viktigt med balans mellan arbetsliv/privatliv och att ha en grym lagkänsla. I teamet jobbar utvecklingskonsulter med diverse fokusområden med ett stort helhetsansvar. Jag söker efter dig som både tycker att det är kul att koda i C#.NET men som även tycker om att agera som projektledare och ha kundkontakter. Har du några frågor kopplat till tjänsten får du mer än gärna höra av dig till mig!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är driven och lösningsfokuserad. Du trivs med att jobba i leveransprocess där du lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. Vi ser gärna att du är noggrann och har en vana att styra samt strukturera upp arbetet. Du har ett stort intresse för integration och förbättring och trivs i en innovativ företagskultur. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom systemintegrationer.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom Datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Erfarenhet av HRM-system/ lönesystem
  • Erfarenhet av utveckling inom C# och .NET.
  • Tidigare erfarenhet av projektledning
  • Integrationer inom Enterprise arkitektur
Vad erbjuder vi?

Visma Enterprise ingår i en av Europas största IT-koncerner. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer inom HRM, WFM & Payroll Services. Vår produktportfölj rymmer flera marknadsledande system, som Agda PS, HR-plus och Medvind. Vi har 9 kontor i Sverige samt 2 kontor i Lettland och Slovakien och vi är ca 300 anställda. Vår vision är att vara den ledande leverantören av systemlösningar inom bemanning och lön i Sverige.

Visma kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar - våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Här kan du se ett litet smakprov av vilka Visma är.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 30 januari 2022.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

William Johansson, Team Manager, william.johansson@visma.com eller 073-0699736

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Visma
Sista ansökningsdag 30 jan 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma Enterprise är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.