Har du som mål att arbeta med hållbar förvaltning? Perfekt! Det har vi också. Det gör vi bland annat genom standardhöjande investeringar, successiva förbättringar av våra fastigheter samt ett aktivt arbete med att ta samhällsansvar. Vi tror att detta är ett vinnande koncept på både kort och lång sikt.

Vi söker idag en förvaltare till vårt kontor i Malmö.


Om tjänsten

Det övergripande syftet med rollen som förvaltare är att aktivt ansvara för det utpekade fastighetsbeståndet ur ett övergripande förvaltarperspektiv och att detta görs på ett affärsmässigt optimalt sätt. Förvaltaren leder, fördelar och utvecklar det dagliga arbetet med drift och underhåll samt ansvarar för att detta görs utifrån Victoria Parks förvaltningsfilosofi som innebär att arbeta med förbättringar av bostadsområdena och arbete med att förbättra fastighetens driftnetto. Som förvaltare ställs höga krav på att vara en god ledare och förebild, att vara proaktiv och initiativrik för att uppnå bästa möjliga resultat.

Dina huvudsakliga ansvarsområden
  • Personalansvar för driftorganisationen motsvarande sju fastighetstekniker och två fastighetsskötare, arbetsmiljöansvarig inom ansvarsområdet
  • Ansvarar för resultat i fastigheterna enligt fastställd budget och bistår med uppgifter i det årliga budgetarbetet
  • Upprätta underhållsplaner tillsammans med områdeschef
  • Avtalsansvarig gentemot entreprenörer och samarbetspartners
  • Upphandla driftavtal samt beställa åtgärder av entreprenörer till rätt pris och rätt kvalitet inom utsatt tid tillsammans med områdeschef
  • Kontakt med hyresgäster och besiktning av lägenheter
  • Huvudansvaret för att optimera fastigheternas värme, ventilation och andra tekniska system
  • Ansvara för energiuppföljning och myndighetskrav
  • Tillsammans med medarbetarna utveckla bostadsområdet på flera nivåer, driva förändrings-och förbättringsarbeten
Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsområdet eller motsvarande kompetenser förvärvade genom mångårig arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet av bostadsförvaltning med eget budget-och resultatansvar samt erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare. Du har kunskap inom fastighetsekonomi, hyresjuridik och goda kunskaper i Officepaketet, Excel i synnerhet. B-körkort är ett krav, samt flytande svenska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du erfarenhet från en affärsdriven verksamhet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala färdigheter. Som person är du analytisk, stabil och strukturerad. Vi tror att du är en kommunikativ relationsskapare som har ett eget driv. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Victoria Park med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-01-20 .

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annica Österlind på annica.osterlind@fasticon.se eller 0709-895018.

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Victoria Park AB är en av Sveriges största och mest betydande privata bostadsaktörer som utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande skapar vi värden för kunder, medarbetare, aktieägare och samhället. Idag äger och förvaltar vi över 16 000 lägenheter i 13 städer. Och vi växer.