Driven projektledare till Victoria Park i Malmö

Driven projektledare till Victoria Park i Malmö

Sökord: Projektledare, Projektledare Fastighet, Arbetsledare, Arbetsledare Bygg, Platschef, Platschef Bygg, Entreprenadingenjör, Förvaltare

”Victoria Park söker en driven projektledare som vill jobba för en unik affärsidé inom fastighetsbranschen”
Victoria Park AB är en av Sveriges största och mest betydande privata bostadsaktörer som utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande skapar vi värden för kunder, medarbetare, aktieägare och samhället. Idag äger och förvaltar vi över 16 000 lägenheter i 13 städer. Och vi växer.

På uppdrag av Victoria Park söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en projektledare som med ett självklart engagemang vill vara med och förädla Victoria Parks bostadsbestånd!. Kanske kommer du från entreprenörs-sidan som arbetsledare, entreprenadingenjör, platschef, projektledare eller som förvaltare och känner att det är dags att ta klivet över till beställarsidan! Är du den vi söker?

Vi erbjuder

Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag. Vår företagskultur kännetecknas av närheten till kunderna och ett obyråkratiskt förhållningssätt till det dagliga. Bolaget strävar efter att ha ett öppet arbetsklimat och en nära dialog på alla nivåer i organisationen.

Om tjänsten

Som Projektledare på Victoria Park får du möjlighet att arbeta med många spännande projekt - stora som små. Tjänsten innebär att du på uppdrag av förvaltningsorganisationen, i nära samarbete med förvaltare och regionchefer, genomför projekten. Du ingår i en nationell grupp och kommer företrädesvis arbeta med ROT-projekt i vårt fastighetsbestånd i Södra Sverige. En del resande ingår därmed i tjänsten. Du kommer att tillhöra huvudkontoret men utgår från Malmö eller Kristianstad.

Dina ansvarsområden består bland annat av:
  • Ta fram förfrågningsunderlag och ansvara för upphandling av entreprenörer
  • Driva bygg- och underhållsprojekt mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid.
  • Utföra kostnadsbedömningar/projektkalkyler som underlag för investeringsansökningar
  • Projektbudgetansvar
  • Kvalitetssäkring
  • Stöd och bollplank åt förvaltningen vid exempelvis byggrelaterade frågor
KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleexamen eller bygg/teknikerfarenhet förvärvad på annat sätt. Har du erfarenhet från att leda ombyggnads- och renoveringsprojekt är det ett plus. Det kan med fördel vara från entreprenörssidan som arbetsledare, entreprenadingenjör, platschef, projektledare eller som förvaltare.

Vi söker dig som har ett naturligt och självklart engagemang i ditt arbete. Du är drivande, positiv och har mycket god samarbetsförmåga. Du gillar utmaningar och utför ditt uppdrag ordningsamt, med god struktur och gillar att arbeta med flera parallella projekt samtidigt. Stor vikt när vi rekryterar kommer läggas vid personliga egenskaper och samsyn med företagets värdegrund.

Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Victoria Park med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 3 sept 2019 (9 dagar kvar)