Vianor i Malmö söker däckmontör till säsongen

Vianor i Malmö söker däckmontör till säsongen

Vi söker nu extra däckmontörer till höstsäsongen här i Malmö, Stenyxegatan. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Genom ditt noggranna arbete och din serviceinriktade personlighet bidrar du till vår höga kundnöjdhet. Vill du vara en del av vår växande kedja och landets bekvämaste "one-stop-shop" inom bil- och däckservice?

Du kommer att arbeta på vår anläggning som erbjuder däckservice till alla typer av fordon samt bilservice till personbilar och lätta lastbilar. Under högsäsong kommer du att ta hand om våra kunders fordon och skifta, montera och balansera sommar- och vinterhjul. Vid varje hjulskifte för personbil kommer du även att kontrollera slitagedelar som bromsskivor, bromsklossar, stötdämpare, torkarblad och andra viktiga delar som bidrar till kundens säkra resa. Hos oss får du räkna med att vara behjälplig i allt arbete som äger rum på en däck- och bilverkstad.

Vi är ett kompetent och positivt gäng som gillar att bidra med det lilla extra till kunderna och hugga i där det behövs! Du behöver vara serviceinriktad, noggrann, flexibel, ha lätt att samarbeta och viljan att utvecklas. Att arbeta i säsong kräver att du har bra fysik, ett eget driv att få saker gjort snabbt och att du är självgående. Vi söker dig som gärna har B-körkort samt tidigare erfarenheter av däckservice.

Tjänsten är heltid med tidsbegränsad anställning. Vi uppskattar att vi kommer behöva dig som extrapersonal på verkstaden mellan slutet av oktober till sista november. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka din ansökan eller eventuella frågor till platschef Lennart Mainz, lennart.mainz@vianor.com, 010-475 54 85.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.vianor.se
Sista ansökningsdag 31 okt (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vianor är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice. Vi finns i 27 länder och har över 100 egna och partnerverkstäder i Sverige. Vi erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass.