Vianor i Malmö söker däckmontör till höstsäsongen

Vianor i Malmö söker däckmontör till höstsäsongen

Är du en skicklig och erfaren däckmontör? Noggrann och effektiv? Vill du bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste "one-stop-shop" inom bil- och däckservice? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en extra däckmontör under höstsäsongen, till oss i Malmö på Västkustvägen. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Du kommer att arbeta på vår fullserviceverkstad som erbjuder däckservice till alla typer av fordon samt bilservice till personbilar och lätta lastbilar. Din uppgift kommer att vara däckservice personbil och SUV, vilket innefattar reparation, montering, skifte och balansering av sommar- och vinterhjul.

Din profil
· Du är starkt serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
· Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
· Du har tidigare arbetat med liknande uppgifter och har även gärna försäljningserfarenhet
· B-körkort är ett krav

Hos oss på verkstaden i Malmö Västkustvägen erbjuder vi dig
· Ett spännande och utmanande jobb, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
· Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper

Ansökan
Tjänsten är heltid och tidsbegränsad. Vi uppskattar att vi kommer behöva dig som extrapersonal på verkstaden från början av oktober till i början av december. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka din ansökan eller eventuella frågor till platschef Klas Rosberg, klas.rosberg@vianor.com, 010-475 54 92

Hoppas vi hörs!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.vianor.se
Sista ansökningsdag 31 okt (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vianor är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice. Vi finns i 27 länder och har över 100 egna och partnerverkstäder i Sverige. Vi erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass.