Vill du bli franchisetagare i Malmö?

Vill du bli franchisetagare i Malmö?

Vi söker en ny Franchisetagare till vår befintliga verksamhet i Malmö

Som franchisetagare i Malmö tar du över en ekonomiskt bärkraftig verksamhet som befinner sig i en tillväxtfas. Verksamheten har många löpande uppdrag, bra uppdelning mellan privat och företagskunder och en stor aktiv pool med många medarbetare.

Vi söker nu dig som vill ha roligt på jobbet och driva Veteranpoolens verksamhet i Malmö. I Malmö finns två distrikt där vi nu söker franchisetagare.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med. Du kommer att arbeta med försäljning där du identifierar nya affärsmöjligheter. Du kommer också att rekrytera och arbetsleda veteranerna som du har i din pool.

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation i 53 distrikt omsätter vi idag 385 MKR.

På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt företag.

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare. Du bör ha vana av försäljning samt av företagsadministration.

Låter det spännande?

Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Så vi hoppas att det har smittat av sig på dig och att du antar utmaningen och klickar på Ansök-knappen så att vi får lära känna dig och kan berätta mer om vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila oss så berättar vi mer.

Välkommen till oss!

Sophie Malmberg

070-898 4272

sophie.malmberg@veteranpoolen.se

Anna Johannesson

070-771 6584

anna.johannesson@veteranpoolen.se

Om Veteranpoolen

Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Tack vare den framgångsrika affärsmodellen och den starka organisationen omsätter vi idag 385 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 53 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Göteborg.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida https://veteranpoolen.se/karriar-franchise/
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.