Säljare (Fastlön + Riktigt bra provision) www.verticalsales.se

Säljare (Fastlön + Riktigt bra provision) www.verticalsales.se

Är du intresserad av försäljning och vill arbeta i ett högt tempo?

Kan du identifiera och fånga affären?

Vill du vara en del i att optimera säljprocessen?

Kul, välkommen att läsa vidare

Som person är du trygg och stabil, har en positiv grundsyn och trivs att jobba i team.
Du är van att hantera önskemål och krav från kunder och drivs av att hålla en hög servicenivå i varje kundmöte.

Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om styrkan i att vara förenade tillsammans.
 • Vi ser att du som söker är driven, initiativtagande och tycker om att ansvara för dina egna affärer.
 • Som person är du relationsskapande, affärsmässig och anammar ett kvalitétstänk i samtliga beslut och situationer. Du trivs i en arbetsmiljö där det händer mycket och där du har daglig kontakt med ditt team och dina kunder.
 • Du ser möjligheter i förändringar och räds inte nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar.
 • Som person är du är proaktiv, resultatfokuserad och sätter upp höga mål för dig själv.
 • Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. Du har en god social förmåga och tar egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella kunder och bygger på ett genomtänkt sätt relationer.
 • Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta och ställer gärna upp för att stötta dina kollegor vid behov.
 • Brinner för att utvecklas och att alltid vara den bästa versionen av dig själv
 • Ett stort inre driv och en klar målbild över vad du vill åstadkomma
 • Vi söker dig som har en positiv och inspirerande inställning och en god förmåga att skapa goda relationer med fokus på förtroende. Som person är du ambitiös med hög drivkraft och struktur.
 • Du är en lagspelare som både vill ta till dig kunskap från säljteamet och delar med dig av dina erfarenheter för att bidra till ett starkt team.
 • Du är serviceinriktad och är snabb i både tanke och handling.
Vi erbjuder dig
 • En arbetsplats som är på en spännande tillväxtresa
 • Vår kultur kännetecknas av engagemang, pålitlighet och inspiration. För oss är det viktigt med gott samarbete, nyfikenhet, uppfinningsrikedom och flexibilitet. Vi försöker göra saker enkelt och effektivt.
 • Fast lön med en riktigt bra provision.
 • Kontor mitt i Malmö
Din första tid

Självklart har vi planerat ut din första tid hos oss! Under din första tid kommer vi att erbjuda dig ett Onboarding program som omfattar förkunskaper om företaget, vår säljprocess samt de tjänster vi erbjuder. Utbildningen är alltså både teoretiskt och systematiskt.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om oss:

Vårt företag är byggt av erfarna entreprenörer, med flera framgångsrika företag utomlands. Nu startar vi vårt första svenska kontor. Vårt främsta fokus är att sälja en unik plattform utformad för smart nyckelhantering, riktat till företag med 5-300 anställda.

Jobbtyp: Heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://verticalsales.se
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt företag är byggt av erfarna entreprenörer, med flera framgångsrika företag utomlands. Nu startar vi vårt första svenska kontor. Vårt främsta fokus är att sälja en unik plattform utformad för smart nyckelhantering, riktat till företag med 5-300 anställda.

Läs mer på https://verticalsales.se/careers/