Utvecklare till Verisure

Utvecklare till Verisure

Dina arbetsuppgifter

Verisure växer och vi söker därför efter deras nästa utvecklare. I rollen som utvecklare ingår du i ett team som arbetar med att utveckla deras Voice Backend vars syfte är att möjliggöra direktkommunikation med Verisures kunder och övervakningspersonalen. Teamet består av en annan utvecklare och en testare och ett nära samarbete sker även med Verisures avdelning IT Operations. Du erbjuds därför en roll med helhetsansvar över produkten och får en stor möjlighet att vara med och påverka produktionen. Programmeringen sker främst i Java och i Linux-miljö. Ni arbetar enligt agila metoder som ex Scrum och Kanban.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Design och programmering
  • Konfiguration
  • Migrering av gammal kod
  • Stöttning vid kvalitet- och testarbetet
  • Kodgranskning
Din profil

Vi söker dig som är ödmjuk, engagerad och lösningsorienterad. Du har en god förmåga till samspel med andra och du tycker om att arbeta både självständigt och i team. För att trivas i rollen ser vi att du som söker trivs med att arbeta i en roll där du får driva ditt egna arbete framåt och ha en roll med mycket ansvar.

Krav
  • Utbildning inom relevant område
  • Arbetslivserfarenhet inom programmering
  • Kunskap i svenska och engelska
Om företaget

Verisure startade 1988 och finns idag i 15 länder, med huvudkontor i Genéve. Totalt har bolaget över 16.000 medarbetare och 3 miljoner kunder. Med deras framtidssäkrade plattform kan de erbjuda sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Produkterna utvecklas på Verisures egna Innovation Center, som finns bland annat i Malmö men även i Madrid och Paris.

Villkor

Arbetstider: Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mero Rekrytering
Sista ansökningsdag 18 juli 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.