Tekniker Elkraft

Tekniker Elkraft

Om tjänsten
Vill du vara med att underhålla och bygga framtidens elnät? Är du en ansvarstagande person med högt säkerhetstänk som trivs med ett fritt och omväxlande arbete, då är det här jobbet perfekt för dig! Vi är ett engagerat och drivet gäng som nu söker nya kollegor till vår verksamhet i Västra Götaland.

Vi söker Tekniker Elkraft till Vattenfall Services Nordic AB, avdelning Regionledningar Väst. Du kommer bli stationerad i din hemort med i första hand västra Sverige som arbetsområde, men du kommer tillhöra någon av våra huvudetableringar i Säffle, Skövde, Trollhättan, Göteborg, Borås, Halmstad eller Malmö.

Din roll som Tekniker
Som tekniker kommer du att arbeta med ombyggnation, nybyggnation och underhåll av region och stamnätsledningar, 40-400kV.

Avdelningens uppdrag inom Vattenfall Services är att driva underhållsuppdrag och stora projekt på stam- och regionnät. Underhållsuppdragen kan vara planerade eller akuta och ställer höga krav på att du är lösningsorienterad och kan ta snabba beslut. Projekten är noga planerade och löper under kortare eller längre tid. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, utvecklande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete.

I första hand kommer arbetsområdet vara Västra Götaland, men resor i tjänsten är en naturlig del av arbetet. Vattenfall Services har hela Norden som arbetsfält; "vi åker dit där jobben finns".

Din bakgrund
Vi söker dig som har någon form av El-teknisk eller byggteknisk utbildning på gymnasienivå. Har du några eller flera års erfarenhet av att arbeta med linjebyggnation, elkraftsmontage eller arbete på stamnätet (200-400kV) är det meriterande. Eftersom vi jobbar med ledningar är det ett krav att kunna arbeta på hög höjd.

Som person har du ett högt säkerhetstänk, är ansvarstagande, lösningsorienterad och har ett stort driv och engagemang. Du tar initiativ och visar en god social förmåga i dina kontakter och samarbeten med andra. Att du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap ser vi som självklart. Eftersom resande är en naturlig del av arbetet är B-körkort ett krav.

Mer information
Placeringsort
Västra Sverige, Skövde, Trollhättan, Göteborg, Borås, Halmstad eller Malmö. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan. Inom avdelningen tillämpas hemstationering, ange tydligt din bostadsadress i ansökan.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om att arbeta hos oss, kontakta rekryterande chef Mats Jonsson, 0702-96 23 30. För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Hanna Korsby, 070-249 51 38.

Fackliga representanter för denna tjänst är Torbjörn Blom Akademikerna, Magnus Tjergefors Ledarna, Massimo Bresnik SEKO och Gunilla Eriksson Unionen. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan senast den 30 november 2022.
Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!

Vi är övertygade om att mångfald berikar och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering här https://careers.vattenfall.com/se/sv/jobba-med-oss

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på https://www.vattenfall.se/services/

Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)