Linjemontör/Tekniker Elkraft - Vattenfall Services

Linjemontör/Tekniker Elkraft - Vattenfall Services

Vill du vara med att underhålla och bygga framtidens elnät?

Vi är ett engagerat och drivet gäng som nu söker nya kollegor till vår verksamhet i Västra Götaland. Är du en ansvarstagande person med högt säkerhetstänk som trivs med ett fritt och omväxlande arbete, då är det här jobbet perfekt för dig!

Nu rekryterar vi Tekniker Elkraft till Vattenfall Services Nordic AB, Enhet Construction, Avdelning Regionledningar Väst. Du blir stationerad på hemorten med i första hand västra Sverige som arbetsområde och kommer att tillhöra någon av våra huvudetableringar i Säffle, Skövde, Båberg, Göteborg, Borås, Halmstad eller Malmö.

Vattenfall Services företagskultur präglas av ett högt säkerhetstänk och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Din roll som Tekniker

Som tekniker kommer du att arbeta med ombyggnation, nybyggnation och underhåll av region och stamnätsledningar, 40-400kV.

Constructions uppdrag inom Vattenfall Services är att driva underhållsuppdrag och stora projekt på stam och regionnät. Underhållsuppdragen som kan vara planerat eller akut, ställer höga krav på att vara lösningsorienterad och ta snabba beslut. Projekten är noga planerade och löper under kortare eller längre tid. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, utvecklande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete.

I första hand kommer arbetsområdet vara Västra Götaland, men resor i tjänsten är en naturlig del av arbetet. Vattenfall Services har hela Norden som arbetsfält, "vi åker dit där jobben finns".

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av El-teknisk eller byggteknisk utbildning på gymnasienivå, att kunna arbeta på hög höjd är ett krav.

Har du några eller flera års erfarenhet av att arbeta med linjebyggnation, elkraftsmontage eller arbete på stamnätet (200-400kV) är det meriterande.

Som person har du ett högt säkerhetstänk, är ansvarstagande, lösningsorienterad och har ett stort driv och engagemang. Du tar initiativ och visar en god social förmåga i dina kontakter och samarbete med andra. Att du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap ser vi som självklart. Du har B-körkort.

Mer information

Inom avdelningen tillämpas hemstationering, ange tydligt din bostadsadress i ansökan. Arbetet innebär återkommande tjänsteresor och övernattningar. Inför anställning genomförs drogtest, registerkontroll, säkerhetsprövning och läkarundersökning för arbete på hög höjd.

Välkommen med din ansökan senast den 8 februari.

Urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag!

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Mats Jonsson, 0702-96 23 30. För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Sofie Arneson 0724524582.

Fackliga kontaktpersoner

Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Alla nås via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elkraft, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 8 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 800 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices