Elkonstruktörer - Västra Götaland och Skåne

Elkonstruktörer - Västra Götaland och Skåne

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Enhet Construction Services genomför projekt och levererar helhetslösningar för el- och kontrollutrustning till ställverk och kraftstationer, samt för byggnation av kraftledningar. Våra kunder är framförallt bolag inom elnät, industri, infrastruktur och vattenkraft. Vår leverans är oftast totalåtaganden med projektledning, konstruktion, programmering, montage och idrifttagning.

Nu söker vi fler elkonstruktörer! Vi kan erbjuda en trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Här får du en varierande och inspirerande vardag med utmaningar, du kommer att kunna växa och vidareutvecklas i en ansvarsfull roll.

Din roll som elkonstruktör
I avdelning Projekt Konstruktion är vi idag 30 medarbetare på 10 orter från Jokkmokk i norr till Malmö i syd. I avdelningen arbetar ingenjörer inom elkraft och konstruktion (elkonstruktörer) och dokumentationstekniker. Våra kunder i södra Sverige är framförallt elnätsbolag. Du kommer att arbeta med stora projekt som rör ny- eller ombyggnationer av våra kunders elkraftsanläggningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
>> Anläggningskonstruktion i CAD-miljö av kraft- och transformatorstationer, ställverk
>> Reläskyddskonfigurering
>> Provning och idrifttagning av kraftanläggningar
>> Fjärrkontrollkonfigurering.

Dina kvalifikationer som elkonstruktör
Du har teknisk utbildning inom elkraft och tidigare erfarenhet av elkonstruktion av kraft- och transformatorstationer/elkraftsanläggningar och kunskap om kontrollanläggningssystem. Erfarenhet av provning och idrifttagning av reläskydd är mycket meriterande.

Du håller bra ordning och reda och som trivs i arbetsuppgifter där du kombinerar teknik och affärer. Ditt arbetssätt kännetecknas av samarbete, engagemang och att du handlar i enlighet med mål och riktlinjer med stort säkerhetsfokus. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, samt B-körkort då resor till provning på site och idrifttagningar kan bli del av jobbet.

Mer information
Du kommer att bli stationerad vid någon av våra etableringar i södra Sverige. Vi utgår idag från Göteborg, Vänersborg/Trollhättan, Stenungsund, Varberg, Halmstad och Malmö. Vi ser gärna att någon av dessa orter passar dig, men även Skövde, Borås eller Karlstad kan vara aktuella orter.

Ange önskad ort (i södra Sverige) i din ansökan som du skickar in via vår annons på vattenfall.se/jobb. Vi gör löpande urval och intervjuer, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Hör gärna av dig till oss ifall du har någon fundering, rekryterande chef Marcus Persson, 070-207 44 25 och rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

Fackliga kontaktpersoner
Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 25 oktober, 2019!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Linkedin - Vattenfall Services Nordic AB
Instagram - vattenfallservices
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (7 dagar kvar)