Konsult inom Supply Chain i Malmö

Konsult inom Supply Chain i Malmö

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

ValueOne växer med våra kunder i Skåne och söker därmed konsulter och kandidater inom supply chain för uppdrag i och närliggande Malmö. Som konsult hos ValueOne får du möjligheten till personligt och professionell utveckling och får ingå ett team bestående av de främsta inom vårt område. Vi har uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain och ser en stark tillväxt samt efterfrågan inom området.

Vi söker konsulter för följande roller
  • Supply planners
  • Logistikkoordinatorer
  • Operativa inköpare
  • Projektinköpare
  • Strategiska inköpare
Dina erfarenheter
Vi söker dig som vill utvecklas inom Supply Chain området, oavsett på vilken nivå du befinner dig i din karriär. Som person ser vi gärna att du har en stark egen drivkraft, är initiativrik och resultatinriktad. Akademiska utbildningar så som civilingenjörsutbildning, industriell ekonomi, management och logistik är meriterande för de tjänster vi söker.

Ansökan

Tjänsterna placeras inom Malmöområdet. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: www.valueone.se/aktuella-jobb/.

Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning kommer att ske efter hand.

Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Olof Widmark på 070-786 80 99
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec (17 dagar kvar)