Medarbetare V

Medarbetare V

Är du pepp på något nytt?

Då ska du söka dig till oss på V! Vårt koncept är nämligen först ut i hela världen med ett helt nytt restaurangkoncept där vi jobbar med fast food och fine dining i en magisk kombination. Vi är inte bara först utan vi tänkte också bli störst!

Vi startade vår resa i Los Angeles i September 2019, där vi öppnade den första V restaurangen någonsin, efter att ha driftat V's systerkoncept 1889 Fast Fine Pizza i Stockholm, i 2.5 år. Vi är nöjda med vår resa hittills men planerar inte att dra i bromsarna när det gäller vår expansion!

Vi söker just nu nya talanger som vill jobba med oss i vår restaurang i centrala Malmö. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag men innebär bland annat lätt köksarbete såsom preparation av råvaror, degbak, tillagning av pizzor, sallader och servering av alkohol, öl & vin i vår bar.

Alla som börjar jobba hos oss genomgår en introduktion och träning på plats tillsammans med en av våra trainers på restaurangen. Våra trainers är med under den första tiden på restaurangen och coachar våra nya stjärnor så att de får bästa möjliga förutsättningar för att göra Sveriges godaste pizzor, coolaste drinkar & och för att på bästa sätt ta hand om Malmös härligaste gäster!

Vi erbjuder:
  • De bästa kollegorna!
  • Utbildning inom pizza, bar och gästservice.
  • En unik arbetsplats i en cool miljö.
  • Varierade arbetsuppgifter.
  • Kollektivavtal, lön och förmåner därefter.
  • Ett smart val för din framtida karriär!
Sök nu, för att inte missa din chans att vara med i vårt team! Hoppas vi hörs snart!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

We opened our first restaurant in Downtown Los Angeles in September 2019, quickly followed by Malmö, Sweden in October the same year.

Now we are aiming for the rest of the world...