Teknisk kundsupport

Teknisk kundsupport

Till kontoret i Malmö söker vi nu en kollega till vår enhet Teknisk kundsupport.

Enhetens primära uppgift är att utarbeta tekniska underlag och offerter för våra golvvärme, tappvatten och kulvertsystem. Utöver detta så ansvarar vi för att supporta våra kunder med teknisk information och rådgivning.

Om dig
Uponors största fokus är kundnöjdhet. Vi söker dig som trivs i en varierad vardag där kundfokus och hög servicegrad är en förutsättning för ett lyckat arbete. Du har ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag består i att supporta våra kunder samt att utarbeta tekniska underlag och offerter som främst handlar om våra produkter- och tjänster såsom golvvärme, tappvatten och kulvertsystem. Utöver projekteringsuppdrag hanterar kundsupporten även Uponors supportservice via telefon och mail.

Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder med ett stort engagemang och triggas av att överträffa förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är öppen, ansvarsfull, förändringsbenägen och gillar utmaningar. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.

Vi värdesätter din erfarenhet från VVS-branschen. Du har erfarenhet inom VVS och har arbetat ett antal år som installatör ute på fältet. Då en stor del av vår arbetstid spenderas på projekteringar där datorn är vårt primära verktyg är det därför en förutsättning att du har en god datorvana. Har du tidigare erfarenhet av CAD-projektering så är detta meriterande men inte ett måste.

Vi på Uponor tror på personlig utveckling och kan därför erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas i rollen som teknisk kundsupportör.

Vi erbjuder ett roligt utmanande arbete där din insats är mycket värdefull för Uponors fortsatta försäljningsframgångar. Tjänsten är på heltid.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefen för teknisk support, Björn Molander, 070-688 18 17

Ansök via Uponors hemsida senast den: 2019-08-31.
Mer info
Kontaktperson Björn Molander
Telefon 070-688 18 17
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://uponor.se
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uponor is a leading international systems and solutions provider for safe drinking water delivery, energy-efficient radiant heating and cooling and reliable infrastructure. The company serves a variety of building markets including residential, commercial, industrial and civil engineering. Uponor employs about 4,100 employees in 30 countries, mainly in Europe and North America. In 2018, Uponor's net sales totalled nearly 1.2 billion. Uponor is based in Finland and listed on Nasdaq Helsinki. Uponor builds on you - www.uponor.com