Teknisk kundsupport

Teknisk kundsupport

Uponor satsar och växer! Nu söker vi flera drivna och nytänkande kollegor till vår förändringsresa. Vi arbetar med att påverka och utmana branschen och utvecklar ständigt vårt erbjudande genom att lansera innovativa, energieffektiva och miljövänliga VVS-lösningar.

Nu sätter vi ännu större fokus på kundnöjdhet och söker förstärkning till vårt team för Teknisk kundsupport. Är du beredd att anta denna utmaning? Välkommen att bli en del av vårt fantastiska team.

Om tjänsten
Till kontoret i Malmö söker vi nu en ny kollega till vår avdelning för Teknisk kundsupport.

Teamets främsta uppgift är att skapa tekniska underlag och offerter för våra golvvärme-, tappvatten- och kulvertsystem. Vi ansvarar också för att supporta våra kunder med teknisk information och rådgivning.

Du erbjuds
Vi på Uponor tror på personlig utveckling och kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas i rollen som Teknisk kundsupport och inom företaget.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en varierad vardag där kundfokus och hög servicegrad är en förutsättning för ett lyckat arbete. Du har ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag består i att supporta våra kunder och att utarbeta tekniska underlag och offerter som främst handlar om våra produkter och tjänster – golvvärme, tappvatten och kulvertsystem. Utöver projekteringsuppdrag hanterar kundsupporten även Uponors supportservice via telefon och mail.

Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder med ett stort engagemang och triggas av att överträffa kundens förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Det är din talang och ditt engagemang som gör att vi som företag lyckas. Som person är du öppen, ansvarsfull, förändringsbenägen och gillar utmaningar. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.

Vi värdesätter din erfarenhet från VVS-branschen. Kanske har du har jobbat ett antal år som installatör ute på fältet. En stor del av vår arbetstid spenderas på projekteringar där datorn är vårt primära verktyg, därför är det en förutsättning att du har en god datorvana. Har du tidigare erfarenhet av CAD-projektering så är detta meriterande.

Övrig info
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning.
Mer info
Kontaktperson Björn Molander
Telefon 070-688 18 17
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.uponor.se/vvs
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uponor
Uponor is a leading international systems and solutions provider for safe drinking water delivery, energy-efficient radiant heating and cooling and reliable infrastructure. The company serves a variety of building markets including residential, commercial, industrial and civil engineering. Uponor employs about 4,100 employees in 30 countries, mainly in Europe and North America. In 2018, Uponor's net sales totalled nearly €1.2 billion. Uponor is based in Finland and listed on Nasdaq Helsinki. Uponor builds on you www.uponor.se