Projektledare

Projektledare

Projektledare Uniqa Sverige. Nu söker vi projektledare för Skåne, mellan Sverige och Stockholm.

Vill du ingå i ett vinnarteam som skapar enastående lösningar?

Vill du ha en vardag där du är med och skapar Sveriges mest fantastiska möbelkoncept, lekplatser, sportfaciliteter och utemiljöer, till förskolor, skolor, bostadsföretag, campingplatser, nöjesparker etc.

Vill du även samarbeta med entreprenörer, kommuner och arkitekter?

Då har vi arbetet för dig, men det kräver att du är unik med dokumenterade goda säljresultat sedan tidigare.

Du bemästrar konsten att lyssna och sätta dig in i kundens önskemål, du brinner för att hjälpa kunden med att realisera sina drömmar och tar ansvar för hela processen i minsta detalj. Du betraktar aldrig säljprocessen som färdig förrän alla lösa trådar är avstämda och klara. Vårt viktigaste visitkort är nämligen glada och nöjda kunder.

Du kommer att ansvara från första mötet med kunden, skriva offerter, sammanfatta kundens behov samt lösningen för kunden och sedermera sälja in lösningen. Därefter styr du processens olika delar såsom etablerings- och montagefasen vidare till slutlig leverering och genomgång med kunden. Först då betraktas säljprocessen som avslutad. Som projektansvarig, genom hela säljprocessen får du självklart fullt stöd och uppbackning av dina duktiga kolleger i inrednings- och monteringsteamet, sparring med direktören och dina övriga duktiga kolleger. Teamwork är nyckelordet.

Din Profil

Du är typen som vill gå en mil längre än andra, för att du älskar ditt arbete. Du trivs med att vara projektansvarig med eget distrikt och det ansvar detta innebär. Du arbetar fritt och självständigt med stark ansvarskänsla. Din bakgrund kan vara traditionell säljare, men även arkitekt, projektledare, eller kanske med en avslutad karriär som elitidrottare i bagaget. Bakgrund och ålder är inte så viktigt om du är av rätta virket.

Vem är vi:

Vi är ett team med mycket dedikerade människor, som tillsammans skapar den unika lösningen för inne- och utemiljöer. Vi har på rekordtid växt snabbt största inom branschen och vi vill växa mer. Utöver ett stort och fantastiskt sortiment av egna produkter, är vi även marknadsledande inom lekplatser, sport, inlärningsmiljöer och möbler i norden.

Våra kunder består av kommuner, skola, institutioner, entreprenörer, arkitekter och fastighetsbolag. Vi erbjuder ett brett sortiment av unika innemiljöer och utemiljöer, exempelvis Lekplatser, parkour, gymnastik, multiarenor, fitness, men där vi också erbjuder inredningslösningar och möbler.

Är du nyfiken? Gå in på www.playplusdesign.com, www.uniqa.se eller www.uniqa.dk.

Vi är idag ca 100 medarbetare i Danmark, Norge och Sverige som alla älskar vårt arbete.

Vi värderar samspelet mellan människor i företaget väldigt högt och ser varje kund som unik och brinner för att matcha lösningar efter kundens behov. Vi lägger stor vikt vid att få nöjda kunder och har därav höga ambitioner.

Lön och fördelar ligger givetvis också på en hög nivå som Projektledare på Uniqa. Du kommer att referera direkt till VD, Alen Gasi.

Intresserad?

Skicka en motiverad ansökan direkt till ekl@uniqa.se

Vi ser framemot att ta del av din ansökan
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.uniqa.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (42 dagar kvar)