Personalassistent till Uniflex Malmökontor

Uniflex · HR & Personal · 1 sept

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu en personalassistent till vårt kontor i Malmö. Tjänsten innebär i huvudsak att avlasta den personalansvarige i rekryteringsprocesser, även viss personaladministration. Du kommer arbeta med urvalsarbete, annonsutformning, telefonintervjuer, referenstagning, matchning och på sikt även med personliga intervjuer. Arbetet är å ena sidan stressigt med mycket att göra men å andra sidan utmanande och intressant då det ständigt dyker upp nya situationer och tjänster. Arbetstiderna och behovet kommer variera från vecka till vecka.

Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av ansvarstagande, engagemang, affärsfokus och glädje.

Personliga egenskaper

Du är en person som står i startskottet av din karriär. Troligen är du studerande med ett år kvar inom Personalprogrammet och vill arbeta extra vid sidan av dina studier. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av serviceyrken med kunden i fokus. Du tycker det är kul med när det händer mycket och är bra på att hålla många uppgifter och processer igång samtidigt. Genom ditt engagemang, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.

Din personlighet väger tungt då vi är ett litet sammansvetsat team som jobbar tätt tillsammans. Vi servar våra kunder med flexibilitet vad gäller beställningar av personal även på obekväma arbetstider. Detta betyder att du själv måste vara flexibel som person och drivas av att lösa problem.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 sept

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi

  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
  • Försäkringar
  • Marknadsmässig lön
  • Karriär och utveckling
Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.