C- och CE-chaufför sökes till Malmö

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker C och CE- chaufförer för distributionskörning runt om i Malmö.

Arbetsbeskrivning
Leverera och hämta paket och pall till kunder och deras kunder. Ge kunden god service, vård och utveckla kundrelationer. Utföra enklare reparationer, vårda fordon och utrustning.

Startdatum för uppraget är omgående och är heltid hela sommaren, med chans till förlängning.

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av chaufförsyrket, vana av kundbemötande samt god lokalkännedom runt om i Skåne. Viktigt för tjänsten är att du behärskar instruktioner.
Det är stundtals ett mycket högt tempo och du behöver ha ett strategiskt och effektivt arbetssätt.

Kompetenskrav:
  • C- och/eller CE-körkort
  • Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Godkänd ADR-utbildning
Personliga egenskaper

Som person brinner du för att leverera god service och gillar att utveckla kundrelationer.

Dina framträdande egenskaper är positiv och serviceorienterad. Du är bra på att bemöta kunder på ett professionellt sätt och klarar av högt tempo emellanåt.
Vidare är du en problemlösare och klarar av att arbeta självständigt.

Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.
Vi tillämpar löpande urval.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 juni

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.