Glad tjej/kille sökes för att sköta Uniflexs jourtelefon

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vill du tjäna extrapengar utan att behöva gå utanför dörren, se hit!
Vi söker nu en person som ska ta hand om vår jourtelefon på Uniflex. Arbetsuppgifterna innefattar att ta emot samtal från våra kunder och konsulter. Samt bemanna arbetspass som kommer in under de timmar som du arbetar. Du kommer också att ansvara för sjukanmälningar från våra konsulter.
Arbetstiderna är söndag från 15.00-23.30, samt måndag-torsdag 17.00-23.30. Tjänsten är upplagd på så vis att du arbetar varannan vecka.

För tjänsten krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50%, det vill säga att du har ett annat deltidsjobb eller studerar och har minst ett år kvar av dina studier. Vi kan tyvärr inte anställa någon som inte har en annan sysselsättnig på minst 50 procent.

Personliga egenskaper

Du som söker tjänsten ska vara serviceinriktad, utåtriktad och vara positiv i din framhållning. Problemlösning kommer vara en del av det vardagliga arbetet så det krävs av dig att du är kreativ och bra på att hitta lösningar. Du ska kunna samarbeta och skapa bra relationer med kunder och våra konsulter. Du som person behöver vara flexibel och kunna ta egna initiativ
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.