Truckförare till stort företag i Malmö

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning truckförare med start omgående. Kunden är verksam inom lantbruk/spannmål och finns i Malmö. Du som söker ska vara erfaren av att köra motviktstruck samt skjutstativstruck. Arbetsuppgifterna består av lossning och lastning. Det kommer också att förekomma ganska mycket fysiskt arbete, såsom tunga lyft och dylikt.

För att vara aktuell för detta uppdrag bör du vara en skicklig och erfaren truckförare.

Arbetstiderna är vardagar mellan kl 07.00-16.00.
Övertid kan komma att bli aktuellt.

Vi söker en person som kan starta omgående.
Uppdragets sträcker sig åtminstone till september ut men kan komma att bli förlängt.

Krav:
Truckkort och erfarenhet av motviktstruck och skjutstativ.
B-körkort

Personliga egenskaper

Du som söker tjänsten ska ha god fysik, erfarenhet av truckkörning och terminalarbete samt erfarenhet av att arbeta 3-skift. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samt har god arbetsmoral och sammarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 sept

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.