Uppdragsledare Elteknik - Malmö

Uppdragsledare Elteknik - Malmö

Umia Teknikkonsult AB växer på ett flertal orter i Sverige. Vi fortsätter att utveckla och stärka vårt team i Malmö, som är verksamt med uppdrag i hela Skåne. Våra kunder är inte bara våra systerbolag inom installationsentreprenader Umia Syd och Umia Ystad, utan även externa kunder inom fastighet- och förvaltningssektorn.

Som Uppdragsledare Elteknik, samverkar du med våra övriga tekniker (Rör, Ventilation och Styr) och du blir en viktig del i att driva dina projekteringsuppdrag framåt med hög kvalitet och god ekonomi.

Du bör ha minst 3-5 år i branschen med erfarenhet av projektering och vara självgående i ditt arbete.

Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Du har ett strukturerat och prestigelöst arbetssätt, plus ett engagemang för att se helheten i projekt och jobba gränsöverskridande. God samarbetsförmåga är viktigt då vi jobbar nära projektledarna inom vår entreprenadverksamhet.

Är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker! Inom Umia tror vi på lokal förankring och samarbete över teknikgränserna. Under de tio år som Umia funnits har vi byggt en unik samarbetsfilosofi, Umiamodellen, som erbjuder ett nytt och modernt arbetssätt som mottagits mycket positivt av både kunder och medarbetare.

Umia Teknikkonsult ingår i den starkt växande Umia-koncernen, med kontor i Luleå, Umeå, Stockholm och Malmö.

Läs mer om Umia och Umiamodellen på www.umia.se

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor, vänligen kontakta: Michael Schönström, Verksamhetschef Syd, tel. 0734-444314
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, Trelleborg och Ystad. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB, Umia Teknikkonsult AB och Umia Innovation AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

Vi tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

Vi kallar vår samarbetsfilosofi för Umiamodellen. Som kund innebär det att du får en projektansvarig som följer med hela vägen. Det blir tydligt och enkelt. För våra medarbetare betyder Umiamodellen samarbete över teknikgränserna, prestigelöshet och dessutom del i Umias bonussystem. Det är medarbetarnas expertkunskap, samarbete och engagemang som är Umias viktigaste framgångsfaktor.