Säljare till Tubus System i Malmö

Säljare till Tubus System i Malmö

Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete inom komplex tjänsteförsäljning som bidrar till hållbara fastigheter?
Ditt arbete innebär att marknadsföra och sälja Tubus Systems tjänster inom relining, ett effektivt och miljövänligt alternativ till traditionell stamrenovering.

Vi erbjuder
Du blir en del av ett privatägt företag med personlig och familjär anda, med sunda tillväxtmål, kvalitet och utveckling som ledstjärnor och stor tillförsikt till framtiden.

Som säljare i Tubus System har du eget budgetansvar och huvudsakliga kundsegment/målgrupper är fastighetsbolag, byggkonsulter, förvaltare och andra påverkare inom fastighetsbranschen och VVS.

Du tillhör vårt säljteam om 11 personer som med gedigen kunskap om våra tjänster, stort engagemang och en positiv och prestigelös atmosfär samverkar med och för varandra för att nå våra målsättningar. Du rapporterar till försäljningschefen.

Till dina arbetsuppgifter hör
  • Utarbeta försäljningsbudget och aktivitetsplan för eget ansvarsområde i samråd med försäljningschef
  • Identifiera och kontakta potentiella kunder
  • Genomföra kundbesök, företagspresentationer och behovsanalyser i kontakten med konsulter, fastighetsförvaltare och fastighetsägare m.fl.
  • Bygga upp kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner hos kunderna
  • Offert- och uppföljningsarbete
  • Arbeta i tät samverkan med produktionsledning
Om dig
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en engagerad person som trivs med att planera och målmedvetet driva ditt eget arbete framåt. Du är genuint intresserad av att lösa kundens behov och har ett tydligt affärsfokus. I mötet med kund är du trygg i dig själv och en god kommunikatör med förmåga att anpassa dig till olika situationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att arbeta i affärssystem/CRM.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B med gott resultat. Har du dessutom erfarenhet från sektorn fastighetsunderhåll, relining, bygg eller VVS är det meriterande.

Din bas är vårt kontor i Malmö där du vidareutvecklar distriktet tillsammans med din säljkollega på orten, distriktschef och fler kollegor inom vår produktion.

Tjänstebil, kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag är en självklar del av dina anställningsvillkor.

Välkommen med din ansökan till ett företag där kvalitet, personal och kund är främsta fokus!

Om företaget
Tubus System är ett väl etablerat företag inom relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan. Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter. Företaget lägger stort fokus på kvalitet och utveckling av verksamheten som idag omsätter drygt 130 mkr. Tubus System startade 1998 och har idag över 120 medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Malmö, Västerås, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien. Läs mer om Tubus System här
Mer info
Kontaktperson Tubus System International AB
Email Mejla Tubus System International AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tubussystem.se/
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (9 dagar kvar)