Trust Care söker maskiningenjör i Malmö

Trust Care söker maskiningenjör i Malmö

Din huvuduppgift som konstruktör på Trust Care är att ansvara för utveckling av nya produkter. Produkterna ligger inom segmentet hjälpmedel och inkluderar rollatorer, rullstolar, möbler med mera. Till arbetsuppgifterna hör även leverantörskommunikation, projektdokumentering, riskanalysering, rapid-prototyping samt delaktighet i verksamhetens förbättringsarbete. Du arbetar i en omväxlande arbetsmiljö med högt tempo och en del leverantörskontakt vilket kräver förmåga till att kunna ta initiativ, vara proaktiv och kunna planera sin arbetsdag så effektivt som möjligt.

Vem är du?
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör i maskinteknik eller motsvarande. Du är bosatt i Malmöområdet med omnejd.

Vad tjänsten krävs
  • Ett genuint intresse för design och teknik.
  • Bred teknisk kompetens inom mekanik.
  • Erfarenhet av SolidWorks.
  • Att du är en god kommunikatör som inger förtroende och kan uttrycka dig pedagogiskt kring tekniska lösningar.
  • Flytande engelska i både tal och skrift.
Som person är du engagerad, ansvarstagande och strävar alltid efter att göra ditt yttersta i ditt arbete. Du trivs i en växande organisation med stort fokus på eget initiativtagande och tycker om att vara en aktiv del i att skapa nya strukturer och arbetsprocesser.

Din ansökan skickas till jobb@trustcare.se

Läs mer om oss på www.trustcare.se

Har du ytterligare frågor?

Ring 040 15 61 20 Eller maila johan.persson@trustcare.se
Mer info
Telefon 040 15 61 20
Email Mejla Trust Care
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.trustcare.se/
Sista ansökningsdag 6 feb 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trustcare är ett världsledande företag inom design och innovation av hjälpmedel för äldre. Vi inriktar oss på innovation för att möta behoven hos den nya generationens användare, som ställer höga krav på både teknik och design. Vår framgång bygger på att vi satsar mycket på vår egen design- och konstruktionsavdelning.

Vi söker nu en konstruktör som vill vara en del av Trust Cares framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter.