Erfaren Redovisningskonsult sökes till Trojadus Konsult AB

Erfaren Redovisningskonsult sökes till Trojadus Konsult AB

Nu söker vi på Trojadus Konsult en redovisningskonsult för att ersätta vår kollega som går i pension!
Har du erfarenhet av Bokföring och redovisning och känner dig redo för ett nytt steg?
Då har du hittat rätt!

Om Oss
Trojadus Konsult är en Redovisningsbyrå som funnits sedan 2004. I dagsläget arbetar vi med allt ifrån löpande bokföring/bokslut, löneadministration, skattekonsultering, familjejuridik och personaluthyrning.

I stor utsträckning jobbar vi mot Ägarledda Företag där du i stor utsträckning även kommer att vara ute hos kund. Vi sitter centralt i Malmö, med bra kommunikation, i närheten av Centralstation på ett delat kontor om 180 kvm.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten som redovisningskonsult ser vi att du har ca 5 års erfarenhet från bokföring samt redovisning och även erfarenhet från molnbaserade tjänster.
Har du erfarenhet från Visma, Fortnox, Pyramid och/eller Bokio är det meriterande.

Möjligheter hos oss!
För rätt person kan vi hjälpa till med auktorisering inom både redovisning och lön. Det finns även stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget på lång sikt för den som har större mål.

Om rekrytering
I denna rekrytering kommer vi att löpande sköta urval och intervjuer där tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 31:a Oktober. Tjänstens startdatum är den 1:a januari.

Skicka därför din ansökan redan idag till johan.wallin@trojaduskonsult.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trojaduskonsult.se/index.php
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Trojadus konsult AB är den lilla redovisningsbyrån med det stora engagemanget. Vi erbjuder kvalificerade tjänster åt alla former av bolag, såväl befintliga som nystartade.

Trojadus konsult bildades 2004 av Johan Wallin. Idag är vi tre redovisningskonsulter.

Vi är auktoriserade och medlemmar i Srf konsulterna – Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön. Vårt mål är att skräddarsy en anpassad lösning som passar dig och ditt företag.
Vi riktar oss i första hand mot små och medelstora företag.

Våra tjänster utförs antingen ute hos kunden eller på vårt kontor beroende på kundens behov. Vi använder oss av olika leverantörers programvaror så som VISMA, Xor, Fortnox, Pyramid mfl.
Vi har ett stort närverk med affärsjurister, skattekonsulter, revisorer och andra specialister som vid behov kan tas i anspråk.