Fastighetsskötare till Trianon i Malmö

Fastighetsskötare till Trianon i Malmö

Vi vill bidra till samhällsnyttan och göra Malmö till en bättre plats att bo och verka på. Samtidigt är det viktigt att det är kul att gå till jobbet, att känna att vi utvecklas och trivs tillsammans. Våra framgångar är främst våra duktiga medarbetares förtjänst och vi är ett sammansvetsat team av kollegor med lång branscherfarenhet och givande samarbete.

Om tjänsten
I din roll ingår både planering och självständigt arbete och det är därför viktigt att du är strukturerad och ansvarstagande. Då du är fastighetsägarens ansikte utåt och kommer att ha löpande kontakt med hyresgäster och entreprenörer bör du vara social, serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Ett artigt, tydligt och trevligt kundbemötande är avgörande för denna tjänst. Du är händig, gärna tekniskt intresserad och trivs med ett högt tempo där du tar egna initiativ. Du uppskattar en arbetsdag med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Arbetsuppgifter
  • Allmän tillsyn och kontroll, att det är rent och snyggt ut- och invändigt samt att värme, ventilation med mera fungerar.
  • Felanmälningar och förfrågningar från hyresgäster.
  • Lägenhetsbesiktningar.
  • Reparationer.
  • Kontakt med entreprenörer (hantverkare)
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som fastighetsskötare. Vi lägger även stor vikt på din personlighet; att du har rätt attityd och inställning, är händig och vågar prova dig fram.

Ansökan
Passar du in på beskrivningen ovan så vill vi gärna komma i kontakt med dig! Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och ladda upp CV och personligt brev. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är 2019-11-15, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka!

Vid specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Åkewall, förvaltningschef på lars.akewall@trianon.se eller 040-611 33 42.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Fastighets AB Trianon äger, förvaltar, utvecklar samt bygger bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö. Företaget verkar för ett hållbart boende både socialt och miljömässigt och har sitt fastighetsbestånd i Malmö i områdena: City, Limhamn, Slottstaden, Lindängen, Hermodsdal, Rosengård samt Oxie. Företaget är entreprenörsdrivet med en organisation och ett arbetssätt som präglas av flexibilitet, snabbhet och hög servicenivå.

Företagsstrategin har sin grund i lyhördhet, att noggrant följa samhällsutvecklingen och upptäcka nya trender för att finna intressanta affärsmöjligheter. Bolaget är sedan 21 juni 2017 börsnoterat.

Läs mer om oss och våra fastigheter på www.trianon.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)