Erfaren Förvaltare till Trianon i Malmö

Erfaren Förvaltare till Trianon i Malmö

Vi vill bidra till samhällsnyttan och göra Malmö till en bättre plats att bo och verka på. Samtidigt är det viktigt att det är kul att gå till jobbet, att känna att vi utvecklas och trivs tillsammans. Våra framgångar är till stor del våra duktiga medarbetares förtjänst och vi är ett sammansvetsat team av kollegor med lång branscherfarenhet och givande samarbete.

Om tjänsten

Som förvaltare har du det ekonomiska och tekniska ansvaret för ca 800 lägenheter på Hermodsdal. Med din affärsmässighet bidrar du till att vi gör bra affärer varje dag! I tjänsten ingår även personalansvar för områdets fastighetsskötare.

Rollen innebär både planering och självständigt arbete och det är därför viktigt att du är strukturerad och ansvarstagande. Då du och ditt team är fastighetsägarens ansikte utåt och kommer att ha löpande kontakt med hyresgäster och entreprenörer bör du vara social, serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du samarbetar med uthyrningsavdelningen. I de mer omfattande projekten arbetar du tillsammans med en projektledare.

Arbetsuppgifter
  • Ekonomiskt och tekniskt ansvar för ditt bestånd, det vill säga budgetering, planering, och uppföljning av den löpande förvaltningen samt underhållet av fastigheterna.
  • Beställaransvar för entreprenader och underhållsprojekt.
  • Driver utvecklingsfrågor så att områdets sociala hållbarhet stärks.
  • Ansvarar för myndighetskrav.
  • Personalansvar för fyra-fem fastighetsskötare.
Har du tidigare erfarenheter från miljonprograms-områden och social hållbarhet, t ex förstå/arbeta med arbetsskapande insatser, trygghet och utemiljö, är det meriterande. Även erfarenhet från energioptimering är meriterande.

Du är placerad på vårt områdeskontor på Hermodsdal och rapporterar till förvaltningschefen.

Om dig

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och att du står bakom våra värdeord; Engagemang, Nytänkande och Mod. Du har förmågan att vara rak och tydlig i kombination med en ödmjukhet. Vi förväntar oss att du är självgående, har stor initiativförmåga samt en god förmåga att samarbeta. Du är flexibel och uppskattar en arbetsdag med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer:
  • Gedigen arbetslivserfarenhet som förvaltare
  • God kunskap inom fastighetsekonomi, t ex kalkyler och kostnadsuppföljningar, fastighetsteknik och fastighetsjuridik
  • God svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av trygghetsskapande arbete och områdesutveckling är meriterande
Ansökan

Passar du in på beskrivningen ovan så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och ladda upp CV och personligt brev.

Sista ansökningsdag är 2019-04-20, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka!

Vid specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Åkewall, förvaltningschef på lars.akewall@trianon.se eller 040-611 33 42.

Om oss

Fastighets AB Trianon äger, förvaltar, utvecklar samt bygger bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö. Företaget verkar för ett hållbart boende både socialt och miljömässigt och har sitt fastighetsbestånd i Malmö i områdena: City, Limhamn, Slottstaden, Lindängen, Hermodsdal, Rosengård samt Oxie. Företaget är entreprenörsdrivet med en organisation och ett arbetssätt som präglas av flexibilitet, snabbhet och hög servicenivå.
Företagsstrategin har sin grund i lyhördhet, att noggrant följa samhällsutvecklingen och upptäcka nya trender för att finna intressanta affärsmöjligheter. Bolaget är sedan 21 juni 2017 börsnoterat.

Läs mer om oss och våra fastigheter på www.trianon.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)