Bosocial samordnare

Bosocial samordnare

Vill du vara med och bidra till att öka tryggheten och trivseln för Trianons hyresgäster i våra fastighetsområden i Lindängen, Hermodsdal, Nydala och Sofielund? Har du ett engagemang för sociala frågor, ett intresse för samhällsutveckling och trivs i ett bolag med tydliga affärs- och hållbarhetsmål? Då är detta tjänsten för dig!

 

Om tjänsten

Rollen som bosocial samordnare är ny hos oss på Trianon, vilket innebär att du får vara med att utveckla och forma rollen tillsammans med oss. Du kommer att ingå i vår förvaltning på Lindängen där vi är 25 medarbetare som förvaltar cirka 2 500 lägenheter.

I ditt arbete ansvarar du för delar av Trianons bosociala arbete för att skapa tryggare och trivsammare bostadsområden för våra hyresgäster, vilket innebär att du har både operativa och strategiska arbetsuppgifter.

Dina främsta arbetsuppgifter innebär att du bland annat:

  • Arbetar aktivt och strukturerat med förebyggande bosocialt arbete

  • Regelbundet mäter och följer upp arbetet

  • Hanterar inkommande störningsärenden och olovlig andrahandsuthyrning

  • Jobbar proaktivt med trygghets- och trivselfrågor

  • Bjuder in till och håller bo- och hyresgästmöten

  • Medverkar och samverkar i olika nätverk tillsammans med bland annat Malmö stad, föreningar samt andra fastighetsägare

  • Har myndighetskontakter

  • Driver och arbetar i olika sociala projekt i våra områden

Du hanterar ärenden såväl självständigt som tillsammans med våra förvaltare och vår områdespersonal. En fungerande samverkan med myndigheter, kommun, förenings- och näringsliv är en viktig del i arbetet.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från fastighetsbranschen, gärna inom boservice och/eller som har arbetat i liknande roll med hyresgäster i utsatta situationer. Du har erfarenhet av strukturerat arbete med sociala frågor. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller annan relevant utbildning.

Som person är du trygg, stabil och har vana att hantera utmanande situationer. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, handlingskraftig och har förmåga att kommunicera tydligt och pedagogiskt.

Det faller dig naturligt att bygga förtroendefulla, ärliga och bra relationer. Du är genuint intresserad av människor med olika bakgrund och förutsättningar samt har ett stort samhällsengagemang.

Arbetet kräver att du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt att du har god datorvana. Arabiska är meriterande. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Hos Trianon blir du en del av ett värderingsstyrt och entreprenörsdrivet företag där arbetsplatsen kännetecknas av öppenhet, prestigelöshet och gemenskap. Du kommer att få bidra med dina idéer och erfarenheter samt får möjlighet att påverka och utvecklas i rollen. Vi är ett engagerat företag som har modet att prova nya lösningar, vilket genomsyrar både Trianon som arbetsplats och som affärsdrivande bolag.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och driva hållbar och varaktig samhällsförändring i ett affärsdrivet företag hoppas vi att du söker tjänsten, dock senast den 18 december.

Vi kommer genomföra interjuver löpande, så vänta inte med att skicka in ansökan. Kontakta gärna Ryan Bozorgian, 040-631 04 29, ryan.bozorgian@trianon.se vid frågor om tjänsten.

Om oss

Trianon är ett börsnoterat företag och vårt fastighetsbestånd på 491 200 kvm har ett marknadsvärde på 13,1 Mdkr. Vi är cirka 90 medarbetare och har huvudkontor i Malmö. Med engagemang, nytänkande och mod som värdegrund vill vi på Trianon göra Malmö till en ännu bättre plats att bo och verka i. Läs mer på www.trianon.se och följ vår resa på LinkedIn.

Trianon arbetar med miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet genom olika projekt och engagemang som genererar samhällsnytta, kundnytta och affärsnytta. Vi arbetar för att minska energiförbrukningen i våra fastigheter och öka andelen förnybara energikällor. Våra sociala hållbarhetsmål fokuserar på att bygga fler hyreslägenheter med rimliga hyror och renovera kostnadseffektivt, minska arbetslösheten i våra områden samt minska hemlösheten.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.roirecruit.se/om.aspx
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (15 dagar kvar)