Radioplanerare till Tre

Radioplanerare till Tre

Var med på resan att göra Sveriges mobila nät ännu bättre - nu söker vi en Radioplanerare i Malmö.

Radiogruppen ingår i Networks som är en central del av Tres nätverksamhet. Vår huvuduppgift är att se till att Tres mobila nät utvecklas inom täckning, kapacitet och funktionalitet. Vi är fem team som är placerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö och Sundsvall.

Vårt nät utvecklas snabbt. Vi expanderar och utvecklar infrastruktur och tjänster löpande samtidigt som vi månar om att bibehålla högsta kvalitet för våra kunder. Vi är en viktig del i Tres strävan att alltid leverera högsta kvalitet, prestanda och tillgänglighet till våra kunder.

Om rollen
I rollen som Radioplanerare kommer du att ansvara för planering av täckningsutbyggnad, kvalitetsuppföljning/optimering och kapacitet i radionätet. Du är ensamt ansvarig över ditt geografiska ansvarsområde som är Malmö och Lund med omnejd. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår täcknings- och kapacitetsplanering i vårt Radioplaneringsverktyg, statistikuppföljning, sitebesök och verifieringsmätningar.
Du styr självständigt dina arbetsuppgifter men du kommer också att ha ett nära samarbete med kollegor inom byggnation, transmission och drift. Utöver detta ingår även hantering av kunder med frågor och mätningar i Radionätet. Denna roll har placeringsort Malmö.

Vem du är
För att lyckas i rollen bör du ha flerårig erfarenhet av mobila nätverk. Du har goda kunskaper inom design och optimering av LTE/UMTS radionät, vi ser även gärna att du har kunskaper inom 5G. Det ligger i din natur att arbeta proaktivt och ständigt arbeta med förbättringar, i så väl som arbetssätt till metoder och verktyg. Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivande. Då det ingår många kontaktytor ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver ha goda kunskaper i engelska i skrift och tal då vi jobbar i en internationell miljö. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder
Hos oss får du jobba tillsammans med mycket engagerade och erfarna kollegor som känner stor stolthet i vårt uppdrag. Våra ledare har själv erfarenhet av din vardag och vi är ett kompetent team som stöttar varandra.

Vi erbjuder en organisation som andas framåtanda, gemenskap, öppenhet och engagemang. Hos Tre finns alla förutsättningar för att du ska kunna utvecklas och se oss som en långsiktig arbetsgivare. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glädje och drivna medarbetare och för sjätte året i rad har vi vunnit topplacering i Great Place to Work.

Din ansökan
Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Kent Lydell på kent.lydell@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.