Driftig & självgående bilmekaniker sökes!

Driftig & självgående bilmekaniker sökes!

Vi söker nu en driven
och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

För att vara aktuell
för rollen ser vi att du har:
  • Ett brinnande
teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • Dokumenterad
relevant utbildning
  • Dokumenterad
erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • God administrativ
förmåga och datorvana
  • Goda kommunikativa
egenskaper.

Du är engagerad och
har ett yrkesmässigt förhållningssätt och du hittar bästa möjliga lösning för varje kund. Du har ett gott kundbemötande.

Du är flexibel och
strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Du utför och diagnostiserar service och reparationer. Minst B körkort är ett krav. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Walle Dost
Telefon 040128888
Email Mejla Walle Dost
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilkliniken.se
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (35 dagar kvar)