Vi söker orderplockare till kund i Staffanstorp!

Vi söker orderplockare till kund i Staffanstorp!

Är du intresserad av att jobba inom lager? Är du dessutom noggrann och van vid ett fysiskt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten
Nu söker Tranpenad lagermedarbetare till vår kund som ligger i Staffanstorp. Du kommer jobba med orderplock. Arbetsuppgifterna innebär att plocka varor med hjälp av digitala plocklistor och vagn. Du plockar enligt en plocklista, samt kontrollerar och packar varorna. Det här jobbet ställer krav på att man är noggrann och har god kondition. Man behöver också ha ett visst sinne för siffror.

Om dig som söker
Denna tjänsten passar dig som trivs i lagermiljö, och som är ordningsam. Orderplocket sker med vagn, och det ställer krav på att du har en god kondition och klarar av att gå många steg varje dag. Du behärskar svenska bra i tal och skrift.

Körkort och tillgång till bil är en fördel, för att enkelt kunna ta sig till och från jobbet.

De personliga egenskaperna är viktiga, och vi tror att du har lätt för att jobba i team och är ansvarstagande.

Vidare ser vi gärna att du har ett bra driv och vill utvecklas.

Övriga villkor
  • Arbetstider: Måndag-fredag kl. 7-15.30
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • Start: Omgående
Detta är ett inhyrningsuppdrag hos vår kund. Du blir alltså anställd av oss på Tranpenad, och uthyrd till vår kund. På kunds förfrågan kan vi komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att företag och människor ska växa. Idag är vi en av Sveriges största bemanningsföretag med omkring 2 000 medarbetarer. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om.