Servicemedarbetare sökes till kund i Malmö!

Servicemedarbetare sökes till kund i Malmö!

För kunds räkning söker vi två personer som kan jobba i deras logistikteam. Kunden finns i Malmö och är verksam inom fordonsbranschen.

Om tjänsten
Som logistikmedarbetare hos vår kund kommer du jobba varierat i deras logistikteam. Arbetsuppgifterna kommer bl.a vara att ta emot vid återlämning av hyrbilar, tvätta bilar både i maskin och för hand samt köra bilar till tankning och laddning.

Detta är ett jobb som sträcker sig över sommaren med start 20/6 och 4/7, och pågår till och med 19/8.

Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Denna tjänst kräver att man har god social förmåga, då det innebär mycket kundkontakt. Vidare behöver man god datavana, samt att behärska svenska bra i tal och skrift. Det är ett rörligt arbete och det blir många steg varje dag, så du får inte vara rädd för att röra på dig. Det är viktigt att ha koll på logistik och se samband. Körkort är ett krav, då man kommer flytta bilar. Vidare är det också viktigt att man är pålitlig och ansvarstagande, då det är bilar med högt värde.

Övriga villkor
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid, från 20/6 och 4/7 tom 19/8
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Vi kan komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Varmt välkommen!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi arbetat för att få företag och människor att växa. Vi började i liten skala och har växt till den position där vi befinner oss i idag - med omkring 2 000 konsulter i flera städer.

Genom att hitta kompetenta konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar, blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om. Bli en Tranpenadare du också!