Lagerarbetare sökes till kund i Malmö inom fordonsbranschen!

Lagerarbetare sökes till kund i Malmö inom fordonsbranschen!

Till vår kund i Malmö söker vi en lagerarbetare med start i mitten på juli.

Kunden är verksamma inom fordonsbranschen.

Om tjänsten
Du kommer jobba på kundens lager, med ankommande och avgående gods, inventering, lageroptimering samt plock och pack av reservdelar. Du kommer också hantera returer och reklamationer, samt utlämning av reservdelar till kund. Hantering av däck och hjul förekommer också.

Om dig som söker
Vi söker dig som är strukturerad och pålitlig. Du trivs med att arbeta i högt tempo och klarar att hålla många bollar i luften samtidigt. Vi ser gärna att du har lagervana sen innan, och även datavana.

Krav
  • Truckkort
Meriterande
  • Har du utbildning för ADR 1.3 är detta meriterande.Övriga villkor

Arbetstider: måndag-fredag dagtid, med rullande schema, starttider 06.00/06.30/07.15.
Start:
Tjänsten startar den 18/7
Övrigt:
Till att börja med kommer du vara anställd av Tranpenad och uthyrd till kund, men för rätt person finns goda möjligheter för en övergång till kund.

Vad vi kan erbjuda dig

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!Om Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi arbetat för att få företag och människor att växa. Vi började i liten skala och har växt till den position där vi befinner oss i idag - med omkring 2 000 konsulter i flera städer.

Genom att hitta kompetenta konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar, blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om. Bli en Tranpenadare du också!