Fordonsförare till verkstad i Malmö

Fordonsförare till verkstad i Malmö

För kunds räkning söker vi en fordonsförare till verkstad i Malmö.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta hand om kunden och kundens bil när de kommer till verkstaden. Det är din uppgift att köra bilen till rätt ställe för service. Viss dokumentation ingår också i arbetsuppgifterna.

Om dig som söker

Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Du ska gilla att ge bra service och gilla kundkontakter. Som person är du flexibel, du kan ta eget initiativ och lösa problem efter eget huvud. Du kan både jobba ensam och i grupp, tar ansvar för arbetet du utför och bidrar till en god stämning bland dina arbetskamrater.

Krav:
  • B-körkort är ett krav då du kommer köra bilar in och ut ur verkstaden
  • Goda kunskaper i svenska
Meriterande:
  • Det är meriterande med fordonsutbildning
Vad vi kan erbjuda dig

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Övriga villkor

Detta uppdrag startar 22 mars, och är på heltid. Behovet sträcker sig till den 24 april.

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?