Erfaren nätverkstekniker

Erfaren nätverkstekniker

Vill du arbeta hos oss på Total Resurs där vi verkligen bryr oss om dig och din utveckling? Har du erfarenhet inom nätverk och vill arbeta i en utvecklande och utmanande roll då är det dig vi söker! Som anställd hos oss får du en trygg tillsvidareanställning med fast lön och möjlighet att samla på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder.

Exempel på arbetsuppgifter;
  • Drifta, supporta och utveckla kundens nätverk
  • Ansvara för och ta hand om nätverksinstallationer
  • Konfigurera switchar och routrar
  • Bygga långsiktiga goda relationer till kravställare och kunder
  • Designa lösningar och hantera större tekniska implementeringar
  • Dokumentation och rapporteringar
  • Övervakning av nätverk och utrustning
Som nätverkskonsult hos oss kommer du arbeta med drift och utveckling hos någon av våra kunder. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som renodlad nätverkstekniker.

Önskvärda kompetenser:
  • Cisco switch/routing
  • Cisco ESX
  • Fortinet
Det är också mycket meriterande om du är certifierad inom CCNA/CCNP, eller arbetat med säkerhet inom komplexa nätverksmiljöer.

Vi erbjuder
Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du får arbeta med stimulerande och utvecklade uppdrag med dig i fokus. Hos oss erbjuds du bra förmåner och bra fast lön. För oss är det jätteviktigt att du känner dig trygg i din anställning och att du trivs, gör man det kommer du också göra bra resultat och framförallt må bra. Att du som medarbetare är vår viktigaste tillgång, vill vi ska märkas. Som anställd hos oss får du möjlighet att ta del av en rad olika förmåner. Vi erbjuder bra fast lön med bonus men också friskvård, tjänstepension och sjukförsäkring. Alla erbjuds en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Självklart står vi för alla kostnader kring utbildning, kurser och certifieringar. Hos oss kan du göra hela resan från IT-generalist till IT- specialist. Vi är ett IT-konsult företag med värderingar från IT-branschen.

Välkommen med din ansökan! Du är en viktig del i vårt vinnande lag!

Har du några funderingar kring tjänsten?
Kontakta vår Talent Acquistion Manager, Christoffer Sjöström
Telefon: 073 522 70 81
Mail: christoffer.sjöström@totalresurs.se

Om Total Resurs
Total Resurs är en nytänkande leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där vi med kundfokus omger oss av kompetenta och erfarna kollegor. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med kontor i Malmö och Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi har sedan start fokuserat på att omge oss av de mest kompetenta personerna inom deras område. Vi vill vara våra medarbetares och kunders självklara val när det kommer till IT-tjänster och rekryteringar inom IT. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av IT-branschen och rekrytering. Total Resurs föddes ur idén att vara det bästa företaget för kunder, medarbetare och samarbetspartners inom sin bransch.

Nyckelord: Nätverkstekniker, nätverk, network, IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, Cisco, CCNA, CCNP, routing, switching konsult, Consultant, data, IT technician, Malmö, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, IT-Konsult, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 27 jan 2021 (3 dagar kvar)