Teknisk Säljare till Tormax Malmö

Teknisk Säljare till Tormax Malmö

Poolia söker för rekrytering till Tormax i Malmö en proaktiv och utvecklingsintresserad Teknisk Säljare med stort intresse för nykundsbearbetning, lönsamma och långsiktiga affärer. Tjänsten är på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Vill du arbeta med teknisk försäljning i en professionell och framgångsrik internationell koncern? Är du intresserad av en tjänst som ger möjlighet till personlig utveckling i ett expansivt bolag? Välkommen med din ansök så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en kvalificerad och varierad tjänst med många kontakter externt och internt i ett framgångsrikt bolag som kännetecknas av korta beslutsvägar, en hög ambitionsnivå och en närhet till sina kunder.

Ditt huvudfokus i tjänsten blir nykundsbearbetning/-försäljning men du kommer även att arbeta med att vidareutveckla dina kunder. Tormax prioriterar en lyhördhet, proaktivitet och långsiktighet gentemot sina kundrelationer.

Din region blir Skåne, Kronoberg och Blekinge.

Du arbetar främst med kunder och beställare inom byggsektorn, fastighetsbranschen och föreskrivande led (arkitekter m fl). I ditt erbjudande finns helhetslösningar (koncept), produkter och service (eftermarknad). Du arbetar med hela försäljningsprocessen från kundprospektering, besöksbokning, behovsanalys, rådgivning, offertskrivande och avtalsförhandlingar. Vidare genomför du produktutbildningar, deltar vid mässor och andra interna och externa säljaktiviteter.

Resor ingår i tjänsten och normalt har du ca 15 övernattningar per år.

Du ingår i ett team med ytterligare 6-8 Tekniska Säljare och du rapporterar till teamet och till VD.

Utbildning/Erfarenhet

Vi tror att du minst har 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvarsområden. Du har tidigare säljerfarenhet från teknisk försäljning (B2B) av koncept, produkter och/eller tjänster.

Du har ett allmänt tekniskt intresse. Har du tidigare erfarenhet av koncept-/projektförsäljning är det meriterande. Jobbar du redan idag inom installation, bygg, fastigheter eller i en närliggande bransch är det mycket värdefullt.

För tjänsten krävs att du behärskar svenska i tal och skrift. Du har också goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi vill att du behärskar Office-paketet och har erfarenhet av affärssystem. Tidigare erfarenhet av CAD (AutoCAD, Inventor m fl) är en värdefullt.

För att vara framgångsrik tror vi att följande egenskaper är viktiga:
  • Affärsorienterad/professionell/målinriktad/trovärdig
  • Relationsskapande/förtroendeingivande
  • Lyhörd/rådgivande
  • Drivande/engagerad/självgående/proaktiv
  • Flexibel och prestigelös
  • Långsiktigt tänkande med en vilja att hjälpa kunder
  • Systematisk/strukturerad
B-körkort krävs för tjänsten.

Tormax

TORMAX Sverige är sedan 1999 ett helägt dotterbolag till Landert Motoren AG i Schweiz. TORMAX Sverige AB har idag tre kontor i Sverige - Stockholm, Göteborg och Malmö. Stockholmskontoret som även är huvudkontor, är beläget i Upplands Väsby. I Sverige är vi marknadsledande inom bostadsanpassning.

TORMAX Sverige AB säljer och monterar dörrautomatik även till kommersiella lokaler, där skjut och karusell dörrar används. På de platser i landet där vi inte själva arbetar, har vi duktiga partners som gör jobbet.

Med Europas första automatiska dörröppnare lades grunden 1951 för varumärket TORMAX. TORMAX är ledande tillverkare av automatiska dörrsystem och har mer än 16 dotterbolag världen runt och 500 certifierade distributörer.

Automatiska dörrsystem från TORMAX finns både i kontorsbyggnader, i köpcenter, på hotell och restauranger, i butiker, på flygplatser, järnvägsstationer, fartyg och i bostadshus - kort sagt, i hundratusentals byggnader världen runt.

TORMAX är en division i Landertkoncernen, en internationellt verksam privatägd företagskoncern som kännetecknas av innovation, förstklassig kvalitet och äkta företagande. Företagets säte ligger i Bülach i Schweiz, i närheten av Zürich. Den år 1924 grundade företagskoncernen sysselsätter över 800 medarbetare och är uppdelad i de två divisionerna TORMAX (automatiska dörrsystem) och SERVAX (kundanpassade elmotorer).

Se vidare Tormax.se och Landert.com för närmare information om bolaget och koncernen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.