TEKNIKER STORHUSHÅLL - SERVICETEKNIKER

TEKNIKER STORHUSHÅLL - SERVICETEKNIKER

Vi rekryterar service tekniker i Malmö till vårt kundsegment Storhushåll & Restaurang. Vill du bli en del av ett härligt gäng på ett stabilt och växande företag?

Tingstad är ledande distributör av förbrukningsmaterial, arbetskläder, rengöringsprodukter och utrustning inom restaurangbranschen. Vi har ett brett sortiment av konkurrenskraftiga disksystem som skapar stora besparingar för våra kunder. Vi har idag en flotta bestående av 20 servicetekniker för diskutrustning, nu söker vi fler.

Som servicetekniker på Tingstad får du ett självständigt och ansvarsfullt arbete inom ett väletablerat och familjeägt företag med mycket hög kundnöjdhet och stark tillväxt.
Du blir en representant för ett framgångsrikt servicekoncept och varumärke, och blir en del av vårt Malmökontor med många trevliga kollegor.
Du kommer ständigt i kontakt med våra kunder, det är därför viktigt att du har en fallenhet för sociala och affärsmässiga kontakter.

VAD JOBBET INNEBÄR

Våra servicetekniker utför installationer, förebyggande service och funktionskontroller på våra egna disk- & doseringsutrustningar hos kunder inom restaurang och storkök. Reparationer och byte av reservdelar på diskmaskiner ingår också i det dagliga arbetet. Som servicetekniker på Tingstad kommer du även att fungera som rådgivare till våra kunder, för att säkerställa att de uppnår en optimal diskrumsekonomi och en hög diskkvalitet.

DINA FÄRDIGHETER
  • Du har en bakgrund inom maskinservice eller erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
  • Du är positiv och lösningsorienterad
  • Du innehar B-körkort
  • Erfarenhet inom restaurangbranschen är meriterande
VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en miljö som präglas av stark expansion och stora framgångar på ett familjeägt företag som drivs med ett långsiktigt perspektiv och som värnar om den enskilde medarbetaren.
Hos oss blir du en viktig del av vår personalstyrka med drivna, positiva medarbetare i en trevlig arbetsmiljö. I tjänsten ingår servicebil, telefon och fast lön. Du ingår även i företagets generösa vinstdelningsprogram samt bonusprogram.

OM TJÄNSTEN OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med utgångspunkt från vårt Malmö kontor.

Skicka ditt personliga brev & CV till magnus.hakansson@tingstad.se senast 29 juni 2018.

Vi intervjuar löpande, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Mer info
Telefon 031-7072000
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tingstad.se
Sista ansökningsdag 29 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tingstad är ett familjeägt företag som grundades 1959, med kunder i hela Skandinavien.

Vi är Sveriges ledande distributör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning till kunder inom de flesta branscher. Vi har dotterbolag i Norge och Finland.

Vi är idag drygt 400 anställda och vår omsättning uppgår till 2 mdr SEK.

Vår verksamhet är miljö- och kvalitetscertifierad.