SÄLJARE B2B Kläder - Konfektion

SÄLJARE B2B Kläder - Konfektion

VI SÖKER KLÄDSÄLJARE TILL ETT HÄRLIGT GÄNG

Tingstad är marknadsledande B2B leverantör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning. Vi söker nu en driven och positiv säljare inom vårt växande affärsområde Arbetskläder med placering i Malmö.

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en miljö som präglas av stark expansion och stora framgångar på ett familjeägt företag som drivs med ett långsiktigt perspektiv. Vi vet att människor presterar som bäst när de arbetar med rätt hjälpmedel, i en trevlig atmosfär och känner sig sedda och uppskattade.

Hos oss blir du en säljare för ett varumärke förknippat med hög kvalitet och kundnöjdhet. Du blir en viktig del av vår personalstyrka med drivna medarbetare i en mycket trevlig arbetsmiljö. Du ingår även i företagets generösa bonus- & vinstdelningsprogram. I arbetet ingår tjänstebil och tjänstetelefon.


OM JOBBET

Som klädsäljare på Tingstad i Malmö får du möjlighet att ta vår satsning på arbetskläder till nästa nivå i regionen. Du stöttar våra säljare inom kundsegmentet Restaurang och Dagligvaruhandel genom kundbesök, rådgivning och prissättning. Du arbetar även med egna kundcase inom flera andra kundsegement/branscher där du bygger relationer och jobbar fram helhetskoncept inom arbetskläder och skydd.

Vi jobbar med en stor mängd varumärken inom konfektion och levererar arbetskläder till bland annat Espresso House, ICA, Circle K, Praktikertjänst och Logent.

DU SOM SÖKER
  • är social och har en fallenhet för att bygga relationer
  • har arbetslivserfarenhet inom konfektion
  • har ett eget driv att lyckas
  • är prestigelös och en bra teamplayer
  • uppskattar ett högt arbetstempo
  • innehar B-körkort

OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering på vårt säljkontor i Malmö med tillträde enligt överenskommelse.

Skicka ditt personliga brev & CV till robert.melin@tingstad.se
Vi intervjuar löpande, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Robert Melin
Telefon 031-7072000
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tingstad.se
Sista ansökningsdag 15 mars (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tingstad är ett familjeägt företag som grundades 1959, med kunder i hela Skandinavien.

Vi är Sveriges ledande distributör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning till kunder inom de flesta branscher. Vi har dotterbolag i Norge och Finland.

Vi är idag drygt 400 anställda och vår omsättning uppgår till 2 mdr SEK.

Vår verksamhet är miljö- och kvalitetscertifierad.