Tillväxt Helsingborg söker verksamhetschef

Tillväxt Helsingborg söker verksamhetschef

Då vår nuvarande verksamhetschef går vidare till andra utmaningar söker vi nu en initiativrik och kreativ person som vill vidareutveckla, driva och leda verksamheten framåt.

Ansvarsområden / arbetsuppgifter

Du ska vara bevandrad i hur offentlig förvaltning fungerar och vilka möjligheter som finns att delfinansiera olika projekt och du kommer vara ansvarig för fundracingen i Tillväxt Helsingborg. Vi söker projektledartypen som kan ta ansvar för helheten och som kan starta upp och sjösätta verksamheter. Vi ser positivt på om du också har egen erfarenhet av företagande.

I tjänsten ingår att affärsutveckla små och medelstora företag i personalintensiva branscher som vill utvecklas och skapa fler arbetstillfällen inom sin verksamhet, genom affärsrådgivning, finansieringslösningar och rekryteringshjälp.

Kompetens / kvalifikationer
  • Erfarenhet av att utveckla, leda och avsluta projekt finansierade av det offentliga.
  • Erfarenhet eller insikt i offentlig förvaltning och processer.
  • Gärna erfarenhet av eget entreprenörskap.
  • God förmåga att projektleda.
  • Du ska behärska svenska och engelska väl både i tal och skrift samt ha goda datakunskaper och behärska Officepaketet.
  • För tjänsten krävs körkort B.
  • Högskoleutbildning.
Bakgrund och erfarenheter

Det är avgörande att du erfarenhet av att utveckla, leda och avsluta projekt finansierade av det offentliga. Du har ledarerfarenhet och goda relationer i det offentliga såväl som näringslivet.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Detta innebär i detta fall din naturlighet att engagera samt skapa och upprätthålla kontakter. Du är vidsynt och har blick för helheten utan att tappa delarna. Med god kommunikations- och initiativförmåga har du förmågan att samordna och skapa nätverk.

Vi ser att du är strukturerad och resultatorienterad; en god planerare och organisatör som arbetar effektivt, sätter upp och håller deadlines.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du rapporterar till styrelsen.

Ansökan

Du ansöker genom att trycka på ”Sök tjänst.” Sista ansökningsdag är 2018-11-12.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi rekrytering. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Key på patricia.key@roirekrytering.se alternativt 0721-82 98 98.

Vi tar inte emot ansökningar via epost.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Tillväxt Helsingborg grundades 2014 och är en idéburen ideell stiftelse utan vinstintresse som har till syfte att minska utanförskapet och segregationen i Helsingborgs stad med omnejd. Stiftelsen är politiskt och religiöst obunden och initiativet är ett unikt samarbete mellan det privata och det offentliga, mellan näringslivet och staden.

Sedan start har vi verkat för att bidra till att företag kan skapa fler jobb och till att fler personer får ett arbete. Det har vi hittills gjort genom att stödja företag att växa och genom att hjälpa unga helsingborgare att få sitt första jobb. Tillsammans med vårt starka nätverk bestående av över 100 tillväxtföretag, 41 rådgivare och 22 investerare åren har vi de första 4 åren bidragit till över 500 nya jobb. Vår målsättning är att bidra till 1000 nya jobb innan utgången av 2020. Läs mer om oss här.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)