Key Account Manager

Key Account Manager

Key Account Manager
Sverige 

Vi fortsätter vår tillväxtresa och stärker upp vår försäljningsavdelning med en affärsinriktad Key Account Manager.

Om tjänsten
Som Key Account Manager hos oss på Thomée blir ditt uppdrag att ansvara för våra största och viktigaste kunder. Huvuduppgiften blir att vidareutveckla och stärka våra affärsrelationer med kedjor och kunder som i huvudsak finns inom järn- och byggvaruhandeln på den svenska marknaden.

I din roll som Key Account Manager möter du våra kunder med ett nära och affärsmässigt samarbete, brinnande engagemang samt god struktur. Försäljning sker på central nivå - där du driver avtalsförhandlingar och skapar strategiskt byggda aktiviteter och kampanjer som du tar gemensamt med kund hela vägen och aktiverar i våra kunders butiker. 

Du ingår i ett säljteam bestående av en KAM, nio distriktsäljare och sex kundtjänstkollegor. Du rapporterar direkt till försäljningsdirektören och utgår från vårt kontor i Malmö. Då våra kunder finns över hela landet innebär tjänsten resande och upp till 30-40 övernattningar årligen.

 

”På Thomée brinner vi för att skapa mervärde för våra kunder. I form av smarta logistik- och servicetjänster blir vi ett oslagbart säljbolag för den nordiske järn- och byggfackhandlaren. Vi har kunskap med oss sedan 1892 och ett gott renommé på marknaden om att vara både trovärdiga och lyhörda. Vi har ett starkt erbjudande som vi hela tiden försöker förbättra, med våra koncept vågar jag nog säga att vi är den mest snabbfotade leverantören på marknaden. 

Kort och gott, vårt mål är att hjälpa kunden effektivisera sin hantering av förnödenheter och förbrukningsmaterial med smarta lösningar som skapar ordning & reda samt lönsamhet i båda ändar.”

- Håkan Rosenqvist, försäljningsdirektör

 

Din profil
Du som söker rollen som Key Account Manager är ambitiös och drivs av att skapa långsiktiga och professionella affärsrelationer. Du är van att arbeta självständigt och ser teamet som en styrka och redskap. Du trivs i snabbrörliga, föränderliga miljöer, är lyhörd och ser ständigt nya möjligheter. I en omvärld där utvecklingen går snabbare än någonsin, har du en förmåga att se och skapa helhetslösningar och koncept hos dina kunder, som gör oss framgångsrika tillsammans. Du bidrar självklart med att skapa en positiv stämning både externt och internt. 

Kompetenser & erfarenheter

  • Erfarenhet av försäljning på KAM-nivå och har en strategisk höjd i ditt säljarbete 
  • Erfarenhet av att skapa kundplaner, avtalsförhandling på central nivå, strategisk kundutveckling och projektledning 
  • Du är ordningsam och arbetar strukturerat
  • Du är ambitiös, nyfiken, proaktiv och förtroendeingivande - gärna med stor passion för byggförnödenheter
Vi erbjuder
Rollen som Key Account Manager är en strategisk nyckelroll med ett stimulerande och utmanande arbete. Du blir en del av ett välrenommerat och välskött företag med stora utvecklingsmöjligheter, inom bolaget såväl som i koncernen. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson. Du når Erika på 040-66 06 722.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Thomée är en ledande leverantör av förnödenheter till den svenska järn- och byggfackhandeln. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av egna och väl etablerade varumärken i kombination med attraktiva logistik- och marknadsföringskoncept. Företaget omsätter 641 MSEK och har 35 anställda i Sverige.

Thomée är en del av Salix Group som ägs av Volati. I Salix ingår också Heco Nordiska, Tecca, T-Emballage, Väggmaterial AB, Habo, Kellfri, Swekip, Pisla, Miljöcenter och servicebolaget Volati Handel Service. Volati är noterat på Nasdaq Stockholm. 

Vill du veta mer om oss så besök oss gärna på www.thomee.se

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 12 nov 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!