Kompetent mjukvaruutvecklare som värderar ett humoristisk arbetsklimat

Third Base · Data & IT · 24 okt

Om jobbet

Nu söker Third Base fler passionerade utvecklare som drivs av att lära sig nya saker och framför allt ha roligt under tiden!

Vi jobbar med löpande ansökningar så se till att ansöka redan idag.

Vad får du som medarbetare på Third Base:
Third Base förstår att medarbetarna är det värdefullaste de har och varje beslut tas med det i åtanke. Med medarbetarna i fokus har de skapat ett coolt, tryggt och stabilt företag med fantastiska kollegor, fina förmåner samt roliga uppdrag och kunder.

På Third Base jobbar några av de bästa i branschen och de är därför ett företag med hög kompetens, både på bredden och djupet. Här uppmuntras lärande och att såväl ge som ta av varandras kunskaper för att hela tiden blir ännu bättre. De erbjuder även medarbetarna relevanta utbildningar som förmåner för att vidareutveckla sig. På Third Base är det korta beslutsvägar och roliga projekt på gång som en passionerad utvecklare inte vill missa! Third Base erbjuder även goda förmåner för din anställning.

Exempel på vad egna medarbetare sagt när frågan ställdes vad det bästa med Third Base är:

"Det bästa är medarbetarna och ens kollegor. Alla är duktiga och professionella. Finns alltid bra bollplank. Vet vad man kan och inte kan. Alla är hjälpsamma och ödmjuka trots sin höga kunskap"

"Vi är ett jätteroligt gäng som alltid har kul när vi ses oavsett om det är professionellt eller privat. Vi har stor frihet och mycket ansvar. Att få jobba ihop med duktiga människor är oslagbart för ens egen utveckling."

Arbetsuppgifter

På Third Base jobbar man med mjukvaruutveckling inom flera olika branscher och projektfaser, oftast med ett projekt som någon av bolagets spännande kunder har beställt. Man har som anställd stora möjligheter att påverka sina arbetsuppgifter och möjlighet att byta vid intresse. Gillar man att koda har man kommit rätt.

Utbildning/erfarenhet

Third Base vet av erfarenhet att duktiga utvecklare snabbt tar till sig nya tekniker, så exakt vad man har jobbat med, vilka verktyg man använt och vilken bakgrund man har spelar mindre roll. Ofta drivs man av att ständigt lära sig nytt, så det man inte kan sedan tidigare lär man sig snabbt.

Mer konkret ska man gärna ha gått en teknisk utbildning, jobbat några år (eller många) och bland annat drivas av att lösa problem. Om man kodat i open source eller egna projekt är det ett plus. Man är kanske ifrågasättande i grunden men ser samtidigt möjligheter och är prestigelös och optimistisk. Utöver ren, hård och mätbar kompetens kan man också jobba i team ihop med andra, visa respekt för oliktänkande och kritiskt granska även sitt eget arbete.

Förmåner

Utöver sin kompetens är det ett företag med stort fokus på sin kultur, som är under ständig förbättring. De strävar efter ett klimat där de anställda är friska och välmående med en bra balans mellan jobb och fritid. Det trevliga kontoret i centrala Malmö påminner mer om en stor lägenhet än ett kontor och här är man alltid välkommen, inte bara när det anordnas spelkvällar, föreläsningar eller grillning på balkongen. Utöver gemensamma aktiviteter på kontoret erbjuds många roliga events, workshops, vanliga AWs ute på stan samt en årlig tjänsteresa med hela bolaget för att öka teamkänslan ytterligare och ha kul tillsammans utanför jobbet.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Mejla Anna Tannerfalk

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

Bolaget har funnits sedan 2007, men gått under namnet Third Base sedan 2011 och verkar inom främst mjukvaruutveckling i flera branscher med ett stort antal olika kunder. Bolaget har under sina 5 första år uppvisat en sund ekonomi, en god ekonomisk tillväxt och utsågs 2016 till ett av Sveriges Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. De jobbar bland annat med Open Source, Android, iOS, Java, C#, C, C++, Node, React Native, React, JavaScript, Angular, JQuery, REST, Web services, Databaser, IoT, mm, mm