Vi söker efter Service Assistants till Tesla Malmö!

Vi söker efter Service Assistants till Tesla Malmö!

Rollen:
Vi letar efter en Service Assistent som vill arbeta med världens mest progressiva elbil. Vi söker efter dig som är serviceminded, gillar att skruva på bilar och som samtidigt har en positiv inställning som smittar över på kunder och kollegor. Dina viktigaste arbetsuppgifter kommer vara att bistå våra biltekniker och annan servicepersonal i det dagliga arbetet samt att du kommer vara en viktig partner att se till att våra kunders service blir så smidig och effektiv som möjligt.

Arbetsuppgifter
 • Bistå våra tekniker med enklare reperationer och underhåll
 • Rengöring och göra klart sista finishen på bilen
 • Hämta och leverera fordon och utrustning från våra sercicecenter och ut till kunderna
 • Hjälpa till med tvätt och underhåll av serviceverkstaden
Vem är du?
 • Generellt god bilteknisk kunskap och intresse är en given förutsättning för att vara framgångsrik i rollen
 • Positiv och lösningsfokuserad
 • Utmärkt social kompetens samt att du är en teamplayer
 • Erfarenhet av kundkontakt från tidigare roller samt erfarenhet av liknande arbete vill vara klart meriterande
 • God muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga i skandinaviska samt engelska
 • Relevant mekanisk/tekniska certifikat är en fördel men inte ett krav
 • Giltligt körkort klass B
Vi erbjuder
 • Hektiska och varierande arbetsdagar
 • En positiv och trevlig arbetsmiljö
 • En brant inlärningskurva och möjlighet till personlig och professionell utveckling
 • En spännande och attraktiv roll i ett av världens ledande företag inom elektrisk mobilitet
 • Konkurrenskraftiga villkor
Låter det som att vi har beskrivit dig? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Vänligen använd länken på sidan för att söka, då vi endast tar emot ansökningar elektroniskt. Samtliga ansökningsbrev och CV måste vara på engelska.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 27 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbara transporter och hållbar energiförbrukning genom att konstruera och tillverka elbilar samt energilagringssystem. Tesla är baserat i Kalifornien, sysselsätter fler än 13 000 personer på fyra kontinenter och tillverkar bilar i vår fabrik i Fremont, Kalifornien. Vi bygger för närvarande Gigafactory - världens största fabrik för litiumjonbatterier - i Sparks, Nevada, och har börjat tillverka energilagringsprodukter. För närvarande tillverkar Tesla två premiumelbilar - Model S och Model X - från grunden konstruerade för att vara världens bästa bil respektive världens bästa SUV. Model S belönades med Motor Trends prestigefyllda pris Car of the Year 2013 och fick det högsta säkerhetsbetyg någonsin av alla bilar som testats av NHTSA. Model S erhåller även ett 5-stjärningt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Nyligen lanserade Model X har världens första Falcon Wing-dörrar och Teslas prisbelönta elektriska drivlina för fyrhjulsdrift. Båda fordonen har tillgång till mer än 400 gratis Tesla Supercharger-stationer - världens snabbaste teknik för laddning av elfordon. Model 3, vår tredje generations elbil, är under utveckling. Tesla tillverkar Powerwall, ett batteripaket för energilagring för bostäder, samt Powerpack energilagringssystem för kommersiell- och industribruk avsedda för att sänka elkostnader samt bidra till jämn förbrukning och mer tåliga elnät. Tesla satsar på att anställa och utveckla de främsta talangerna från hela världen inom varje givet område. Våra världsklassiga team arbetar efter en okonventionell filosofi för produktutveckling, med omfattande samarbete mellan olika discipliner, platt organisationsstruktur och tekniska bidrag på alla nivåer. Du förväntas utmana och anta utmaningar, skapa innovation och vara innovativ. De här jobben passar inte alla, du måste brinna för att producera världens bästa fordon. Utan passion kommer du att finna det alltför svårt att göra det vi försöker åstadkomma.