Vi letar efter Service Advisors till Tesla Malmö!

Vi letar efter Service Advisors till Tesla Malmö!

Tycker du att kombinationen av teknik och kundbemötande låter intressant? Vill du vara med och utveckla fordonsindustrin mot en mer hållbar framtid? Då är arbetet som Service Advisor perfekt för dig! Våra Service Advisors är inte bara tekniskt kunniga, de är även skickliga kommunikatörer som sätter kunden i första rummet, vilket gör Tesla till en pionjär inom fordonsservice med den högsta kundnöjdheten i branschen.

Du kommer jobba i ett internationellt och mångfasetterat team med de skarpaste vi har. Deras erfarenhet sträcker sig från fordonsbranschen till tyngre industri, men det som är gemnesamt för dem alla är att de drivs av Teslas mission att påskynda övergången till hållbara energilösningar. Du kommer att vara en del av ett företag med en snabb föränderlig vardag men där det är fullt av energi och passion. Nu har du chansen att revolutionera hur bilservice tillhandahålls och samtidigt ta steg rörande din professionella förmåga och utveckling.

Arbetsuppgifter:

· Du kommer att möta våra kunder över telefon och mail där du bemöter deras problem. Därefter lotsar du dem genom bilens reparationer där du ävne följer upp och säkerställer att kunden är nöjd med serviceupplevelsen efter att bilen är reparerad

· Ansvara för att dokumentera information, kommunikation som skett med kunden samt de reparationer som är planerade och utförda. Detta delas med hela organisationen för att kunna göra serviceprocessen så smidig som möjligt

· Tiillsammans med vårt serviceteam säkerställer du att varje bil som levereras ut till kund är i perfekt skick, där du organiserar inlämning- och upphämtningsbokningar. Allt fär att få ut våra kunder på vägen så snart som möjligt igen.

· Du förväntas hjälpa oss att utvärdera processer med kreativa idéer för att vi hela tiden ska utvecklas

· Genom att ställa rätt frågor över telefon kommer du jobba tillsammans med vårt serviceteam för att fastställa vilka tekniska lösningar som behövs. Vissa reparationer kan lösas med en trådlös mjukvaruuppdatering.

Vi söker dig som:

· Vill lära dig nytt. Vi förväntar oss intee att du är en expert direkt, men tillsammans med vårt utbildningsteam kommer du snabbt att utvecklas.

· Är en stark kommunikatör där du ger exceptionell kundservice och samarbetar i ett snabbrörligt och internationellt företag

· En teamplayer som trivs med att samarbeta med andra

· Duktig på att koordinera och strukturera. Trots en föränderlig vardag kan du prioritera och nå deadlines utan att tappa fokus på helheten

· Tekniskt kunnig, där du, vare sig det handlar om att laga en cykel eller motor, förstår hur processen ser ut och anpassar dig nya tekniker. Det är meriterande om du är van att arbeta med diagnostiseringsverktyg.

· Har ett giltigt körkort klass B

Vi erbjuder:
  • En tydlig karriärväg med kontinuerlig utbildning och utveckling för att du ska kunna nå dina personliga karriärmål.
  • En säker, rolig och dynamisk arbetsmiljö
  • Möjligheten att arbeta tillsammans med kollegor från andra service center för att utbyta lärdomar och ge support
  • En spännade roll på världens ledande företag för hållbara transporter där du gör skillnad varje dag.

Vi ser fram emot din ansökan, välkommen att ansöka online med ett CV på engelska.
Mer info
Kontaktperson Mette Rasmussen
Telefon +4740806427
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbara transporter och hållbar energiförbrukning genom att konstruera och tillverka elbilar samt energilagringssystem. Tesla är baserat i Kalifornien, sysselsätter fler än 13 000 personer på fyra kontinenter och tillverkar bilar i vår fabrik i Fremont, Kalifornien. Vi bygger för närvarande Gigafactory - världens största fabrik för litiumjonbatterier - i Sparks, Nevada, och har börjat tillverka energilagringsprodukter. För närvarande tillverkar Tesla två premiumelbilar - Model S och Model X - från grunden konstruerade för att vara världens bästa bil respektive världens bästa SUV. Model S belönades med Motor Trends prestigefyllda pris Car of the Year 2013 och fick det högsta säkerhetsbetyg någonsin av alla bilar som testats av NHTSA. Model S erhåller även ett 5-stjärningt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Nyligen lanserade Model X har världens första Falcon Wing-dörrar och Teslas prisbelönta elektriska drivlina för fyrhjulsdrift. Båda fordonen har tillgång till mer än 400 gratis Tesla Supercharger-stationer - världens snabbaste teknik för laddning av elfordon. Model 3, vår tredje generations elbil, är under utveckling. Tesla tillverkar Powerwall, ett batteripaket för energilagring för bostäder, samt Powerpack energilagringssystem för kommersiell- och industribruk avsedda för att sänka elkostnader samt bidra till jämn förbrukning och mer tåliga elnät. Tesla satsar på att anställa och utveckla de främsta talangerna från hela världen inom varje givet område. Våra världsklassiga team arbetar efter en okonventionell filosofi för produktutveckling, med omfattande samarbete mellan olika discipliner, platt organisationsstruktur och tekniska bidrag på alla nivåer. Du förväntas utmana och anta utmaningar, skapa innovation och vara innovativ. De här jobben passar inte alla, du måste brinna för att producera världens bästa fordon. Utan passion kommer du att finna det alltför svårt att göra det vi försöker åstadkomma.