Tekniker till vårt Service team i Malmö!

Tekniker till vårt Service team i Malmö!

Vill du vara med och förändra fordonsindustrin mot en mer hållbar framtid? Är du en vass tekniker som trivs med att arbeta i en föränderlig men positiv miljö? Då är du den vi söker! Som Service Technician kommer du jobba i ett internationellt och mångfasetterat team som är de bästa i sin klass. Deras erfarenhet sträcker sig från fordonsbranschen till tyngre industri men det som är gemensamt för dem alla är att de drivs av Teslas mission att påskynda utvecklingen mot mer hållbara energilösningar. Du kommer att arbeta på ett av våra service center som är strategiskt placerade för att vara lättillgängliga för kunder men du kommer även att möta kunder utanför våra lokaler.

Du kommer utveckla dina tekniska kunskaper genom en kombination av kurser och hands-on training på plats. Utöver det kommer du att ha erfarna ledare och coacher vid din sida, vårt mål är att hjälpa teammedlemmarna att växa inom företaget, både lokalt och internationellt. Det här är din chans att revolutionera fordonservice samtidigt som du utvecklar din karriär.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med att undersöka, reparera och underhålla Tesla-fordon genom diagnostik, broms- och AC-service samt byte av motorer och batterier. Detta gör du genom att använda våra system, avancerade verktyg och din egna erfaranhet. Vidare ansvarar du för att säkerställa kvaliteten på arbetet genom att inspektera bilarna innan de levereras till kund samt se över och kalibrera den elekroniska utrustningen för att hålla den i toppskick. Ditt arbete sker i samarbete med dina kollegor i teamet där ni arbetar tillsammas för att dela erfarenheter och "best practice".

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och ett antal års erfarenhet inom relevanta områden som exempelvis fordonsindustrin, flyg-, elektro- och marinteknik.

Vare sig du lärt dig av erfarenhet eller genom studier är du snabbtänkt, anpassar dig efter nya förutsättningar och gillar att bli utmanad. Du gillar att ha många bollar i luften och att utföra ditt arbete i ett högt tempo. Vidare gillar du att jobba tillsammans med olika typer av människor och du kan jobba i skift för att stödja ditt team. Du är en god kommunikatör och kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. Du har ett giltigt körkort och ett säkert förflutet som förare.

Vi erbjuder:
  • En tydlig karriärväg med
kontinuerlig utbildning och utveckling för att du ska kunna nå dina
personliga karriärmål.
  • En säker, ren och snabbrörlig
arbetsmiljö
  • Möjligheten att jobba tillsammans
med kollegor från andra platser för att utbyta lärdomar och ge support
  • En spännade roll på världens
ledande företag för hållbara transporter där du gör skillnad varje dag.

Låter det interessant? Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Ansök online med ett CV på engelska
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 27 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbara transporter och hållbar energiförbrukning genom att konstruera och tillverka elbilar samt energilagringssystem. Tesla är baserat i Kalifornien, sysselsätter fler än 13 000 personer på fyra kontinenter och tillverkar bilar i vår fabrik i Fremont, Kalifornien. Vi bygger för närvarande Gigafactory - världens största fabrik för litiumjonbatterier - i Sparks, Nevada, och har börjat tillverka energilagringsprodukter. För närvarande tillverkar Tesla två premiumelbilar - Model S och Model X - från grunden konstruerade för att vara världens bästa bil respektive världens bästa SUV. Model S belönades med Motor Trends prestigefyllda pris Car of the Year 2013 och fick det högsta säkerhetsbetyg någonsin av alla bilar som testats av NHTSA. Model S erhåller även ett 5-stjärningt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Nyligen lanserade Model X har världens första Falcon Wing-dörrar och Teslas prisbelönta elektriska drivlina för fyrhjulsdrift. Båda fordonen har tillgång till mer än 400 gratis Tesla Supercharger-stationer - världens snabbaste teknik för laddning av elfordon. Model 3, vår tredje generations elbil, är under utveckling. Tesla tillverkar Powerwall, ett batteripaket för energilagring för bostäder, samt Powerpack energilagringssystem för kommersiell- och industribruk avsedda för att sänka elkostnader samt bidra till jämn förbrukning och mer tåliga elnät. Tesla satsar på att anställa och utveckla de främsta talangerna från hela världen inom varje givet område. Våra världsklassiga team arbetar efter en okonventionell filosofi för produktutveckling, med omfattande samarbete mellan olika discipliner, platt organisationsstruktur och tekniska bidrag på alla nivåer. Du förväntas utmana och anta utmaningar, skapa innovation och vara innovativ. De här jobben passar inte alla, du måste brinna för att producera världens bästa fordon. Utan passion kommer du att finna det alltför svårt att göra det vi försöker åstadkomma.