Mobile Technician till Tesla i Malmö

Mobile Technician till Tesla i Malmö

Tesla söker branschens bästa Mobile Service Technicians
Vill du vara med på resan mot att skapa en hållbar framtid? Älskar du bilar, brinner för innovation och har en bakgrund inom mekanik? Vi på Tesla arbetar för att förändra fordonsbranschen och behöver världens skarpaste Mobile Service Technicians för att nå dit. Följ med på Teslas äventyr och bli en del av vårt fantastiska team i Malmö!

Att vara Mobile Service Technician hos Tesla:
Våra Mobile Service Technicians är en nyckelfaktor för att kunna leverera service i toppklass. Du möter våra kunder ute på plats för både teknisk service och för att hjälpa dem till större förståelse kring sin bil. Genom ditt arbete kan vi skapa ännu fler Tesla-ambassadörer, en nyckel för att uppnå Teslas mål. Oavsett om du är ute hos en kund eller befinner dig på ett av våra Service Center så är du en del av ett team i toppklass. Ditt team består av olika personligheter, med olika bakgrunder och kompetenser. Det ger er möjligheten att alltid kunna lära av varandra, tänka stort och tänka fritt. Hos Tesla samlar vi världens skarpaste hjärnor, och tillsammans arbetar vi mot samma mål: att revolutionera fordonsbranschen för en hållbar framtid.

Dina arbetsuppgifter:
När du arbetar hos Tesla arbetar du inte bara med branschen mest innovativa produkter, du arbetar också med service i toppklass. Som en Mobile Service Technician hos oss är din vardag mer än omväxlande, och du arbetar ständigt för att erbjuda våra kunder flexibla lösningar. Dina ansvarsområden innefattar bl.a.:

Att ge flexibel service på plats hos våra kunder, vilket inkluderar grundläggande tekniska reparationer så som...
  • Service av externa delar inkl. dörrhandtag, sidospeglar, vindrutetorkare, tvättsystem och rutor
  • Byte, test och reparation gällande laddsystem, port och kablar
  • Service och byte av interiör, solskydd och liknande
  • Batteribyte
  • Enklare mjukvaruuppdatering av system
  • Byte och konfigurering av Key fobs
Du är Teslas ansikte på plats hos kunden, ger inte bara teknisk support utan hjälper även kunden att få en större förståelse för sitt fordon. Du svarar på frågor och är alltid redo att göra det lilla extra.

Våra Mobile Service Technicians levererar en helhetsupplevelse inom service. Du är pusselbiten som inte bara förenklar för våra kunders i vardagen, du är pusselbiten som garanterar att varje kund fortsätter vara en stolt Tesla-ambassadör.

Vem är du?
Vi söker dig med ett brinnande intresse för fordon och med viljan att driva förändring. Du är engagerad och vill ständigt lära mer inom ditt område. Hos Tesla finns alla möjligheter att utvecklas både tekniskt och i din karriär, därför söker vi dig som vill framåt.

Du har en bakgrund inom mekanik och teknik, med en god grund att vidareutvecklas. En utbildning inom fordonsteknik eller liknande är sjäkvfallet meriterande. Absolut viktigast är ditt intresse för bilar, vi ser gärna att du ägnar dig åt bilmekanik på fritiden. Sysslar du med några spännande hobbyprojekt hemma vill vi alltid höra mer om det!

Vi ser gärna att du har tidigare haft direktkontakt med kunder, och har arbetat med någon form av service. Har du erfarenhet av att leverera service på plats hos kunder är det ett stort plus.

Tesla är internationellt och hos oss är kommunikation A och O. Det är därför viktigt att du behärskar engelska på god nivå i skrift och tal. Du har ett giltigt B-körkort.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com/careers
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbar energi. Vi utformar, tillverkar, säljer och underhåller världens bästa solenergiteknik, energilagringssystem och elektriska fordon, och erbjuder på så sätt våra kunder möjligheten att generera, lagra och använda fullständigt hållbar energi.

Tesla har siktet inställt på att anställa och utveckla topptalanger från hela världen inom alla tänkbara discipliner. Från huvudkontoret i Kalifornien sträcker sig Teslas personalstyrka över fyra kontinenter. Vi arbetar för att bygga upp en inkluderande arbetsmiljö där alla människor, oavsett kön, etnicitet, religion eller bakgrund, kan vara med och göra sitt allra bästa.

Våra förstklassiga team arbetar utifrån en okonventionell filosofi med arbete över avdelningarna. Varje teammedlem förväntas utmana, och låta sig utmanas, i syfte att skapa och förnya. Vi tacklar världens svåraste och viktigaste problem—och vi skulle inte kunna lyckas om vi inte delade passionen för att göra världen till en bättre plats.