KAM-säljare till spännande tjänst!

KAM-säljare till spännande tjänst!

Rollen

som KAM-säljare innebär försäljning av tjänster, där du självständigt driver dina egna säljprocesser från början till slut. Tjänsten utgörs framförallt av nykundsbearbetning, vilket innebär att projektera kunder, skapa ringlistor samt boka sina egna kundmöten med telefonen som främsta redskap. Du triggas av att kvickt finna dig i olika situationer, snabbt kunna skapa relationer med kunder över telefon och får en kick av att nå högt uppsatta mål. Vi ser därför att du brinner för att bygga relationer, att driva längre säljprocesser samt att du har näsa för affärer. Så nyckeln för att lyckas som KAM-säljare är att du är enivs och tävlingsinriktad, med teamet i ryggen.

Du erbjuds

en bred säljroll, där du får förståelse för hela processen. Din prestation kommer vara avgörande för företagets framtida expension. Teamet står i fokus, där alla arbetar hårt men är prestigelösa med högt i tak. Företaget ingår i en stor koncern och har funnits i Sverige i 20 år.

Din profil

ser vi att du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat samt att du har god datorvana och lär dig snabbt nya system. Meriterande är om du har relevant eftergymnasial utbildning medan ett krav är B-kökort. Vi ser givetvis att du är en social person som gillar att träffa nya människor. Har du dessutom tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning är det ett stort plus.

Intresserad?

Sök tjänsten redan idag! Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas redan idag! Har du frågor kring tjästen kontakta ansvarig rekryterare Sara Bergh på telefonnummer 0725-04 77 60
Mer info
Kontaktperson Sara Bergh
Telefon 0725-04 77 60
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 26 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brinner du för längre, relationsbyggande säljprocesser och söker en ny roll att utvecklas i? Triggas du dessutom av att hantera säljprocessens alla delar från start till slut? Då är detta möjlgiheten för dig!