Affärssystemkonsult inom Supply Chain Management till Tieto

Affärssystemkonsult inom Supply Chain Management till Tieto

Rollen

I rollen som affärssystemkonsult kommer du att ingå i olika globala projektteam där du arbetar nära kunder i implementeringsprojekt. Omfattningen och tidsåtgången på dessa projekt varierar och styr antalen projekt som du är involverad i. Här kommer du främst ha kontakt med personer på ledande positioner eller i linjebefattningar inom SCM. Din roll som konsult är både varierande och bred, därav kan dina arbetsuppgifter samt fokus skifta mellan olika projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår:
 • Ansvarig för upptäckt, design och konfigurationsfaser av Dynamics 365 SCM-implementationer
 • Översätta kundens unika affärskrav till funktionella lösningar
 • Kravställning som ligger till grund för design och konfiguration
 • Delta i utvecklingen och leveransen av lösningar
 • Tillhandahålla utbildningar och workshops för slutanvändare
 • Kontakt med beslutsfattare hos kund gällande systemförbättringar
 • Leda och delta i granskningar gällande affärsprocesser, särskilt relaterade till SCM
För att du ska känna dig trygg i din nya roll som affärssystemkonsult på Tieto får du från start en gedigen onboardingprocess som anpassas efter din kunskaps- och erfarenhetsnivå.

Din profil

För att lyckas i rollen som affärssystemkonsult besitter du följande kvalifikationer;
 • Minst 3 års erfarenhet inom implementering av Dynamics AX 2012 eller senare
 • Mycket god förståelse av SCM-processer, både vad gäller teori och praktik
 • Erfarenhet av stora implementeringsprojekt
 • Mycket god dokumentationsvana
 • Flytande i tal och skrift i något av de skandinaviska språken samt engelska
 • B-körkort
Som person är du kommunikativ och har en mycket god förmåga att utveckla och bibehålla goda relationer med dina kunder. Vidare är du utåtriktad, har en pedagogisk ådra och har lätt för att tala inför grupper. Du har en problemlösande inställning samt har en förmåga att vara flexibel när dina projekt kräver det. Du är också en god organisatör och har förmåga att prioritera rätt. Vidare har du en teknisk förståelse samt en förmåga att kunna analysera komplexa problem.

Intresserad?

Låter detta som nästa utmaning för dig i karriären? Då är du välkommen att ansöka redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Cindy Hultman eller Rebecka Eklund på telefonnummer 040- 611 07 70.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Cindy Hultman
Telefon 040-6110770
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arbetar du idag i en roll som affärssystemkonsult inom Microsoft Dynamics 365 mot Supply Chain Management (SCM) och söker en ny utmaning i din karriär? Tieto expanderar och är på en spännande tillväxtresa och vi söker därför konsulter till deras Microsoft Dynamics team i Sverige. Vill du arbeta i en global leveransorganisation där teamkänsla värderas högt, samt har du en affärsmässig ådra ser vi gärna att du söker denna tjänst.

Företaget
Tieto är ett ledande mjukvaru- och tjänsteföretag i Norden med 15 000 anställda i nästan 20 länder. Företagets kunder är huvudsakligen stora organisationer som erbjuder ett brett spektrum av tjänster till företag, konsumenter och medborgare i Norden och världen. Tieto säkerställer att kundernas dagliga verksamhet och tjänster fungerar, vilket leder till nya framgångar genom användning av data och nyttjande av nya teknologier.