Blomsterälskande Produktkoordinator till Euroflorist

Blomsterälskande Produktkoordinator till Euroflorist

Euroflorist söker nu en kreativ och nytänkande Produktkoordinator med floristbakgrund till sitt kontor i Malmö. Vill du få användning för din erfarenhet inom marknadsföring eller försäljning i kombination med ditt stora intresse för blommor? Vill du arbeta i ett internationellt företag där du ansvarar för omvärldsbevakningen inom skandinaviska blomstertrender och samtidigt få möjlighet att ansvara för företagets skandinaviska bukett- och produktsortiment? Då är tjänsten som Produktkoordinator på Euroflorist intressant för dig!

Rollen:

I rollen som Produktkoordinator kommer du att ansvara för att Euroflorist har ett relevant och säljande produktsortiment avseende främst snittbuketter, men också krukväxter och merförsäljningsprodukter på den skandinaviska marknaden. I dina arbetsuppgifter ingår utveckling av sortimentet för kampanjplanen, ansvar för sortimentsworkshops och för bukettdesign. Vidare kommer du att arbeta med omvärldsbevakning av blomstertrender, bland annat med hjälp av vårt floristnätverk och sociala medier. Du arbetar även med analys av försäljningstrender för produkterna samt med prissättning.

Du rapporterar till regionchefen och har ett nära samarbete med kollegor inom avdelningarna för e-handel, kommunikation och floristnätverk. Kontoret består av ett 50-tal anställda och genomsyras av en härlig stämning och god gemenskap. Tjänsten är ett temporärt uppdrag som är tänkt att pågå i 8-10 månader med omgående start och du kommer att vara anställd som konsult av TEMP-TEAM under tiden.

Din profil:

Vi söker dig som är utbildad florist eller bukettdesigner med flera års erfarenhet inom yrket. Du har också erfarenhet inom marknadsföring eller försäljning, samt god IT-kunskap.

Det är även meriterande om du har;
  • Erfarenhet av eCommerce
  • Erfarenhet som produktchef
  • Erfarenhet av att arbeta med den skandinaviska marknaden
För att passa i rollen som Produktkoordinator på Euroflorist har du en förmåga och intresse av att följa trender och färger på marknaden. Du ska vara nyfiket kreativ, nytänkande samt ta egna initiativ i din roll. Vidare är du en positiv person som trivs i en serviceinriktad roll och uppskattar samarbete med andra.

Upplysningar:

Då tjänsten är tilltänkt att tillsättas senast 16e november vill vi ha in din ansökan omgående. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cindy Hultman på TEMP-TEAM på 040-611 07 70.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Cindy Hultman
Telefon 040-6110770
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med huvudkontor i Malmö har Euroflorist sedan starten 1982 hjälpt kunder att förmedla omtanke och känslor till nära och kära med blommor. Varje år skickar miljontals kunder i 11 länder runt om i Europa blommor genom Euroflorist blomsterförmedling. Euroflorist är marknadsledande i Europa och ingår också i ett större internationellt nätverk av blomsterförmedlare genom vilket man kan skicka blommor över hela världen.