Servicetekniker med fokus på liftar och hydraulik!

Servicetekniker med fokus på liftar och hydraulik!

Rollen

I tjänsten som servicetekniker kommer du huvudsakligen reparera och serva uthyrda liftar och kranar på plats ute hos kund. Det innebär att du kommer att göra felsökningar och reparera eventuella skador, samt att lösa övriga problem och utföra servicearbeten.
Servicetekniker hos oss innebär en varierad roll där du har möjligheten att bestämma över ditt upplägg för dagen, med utgångspunkt i verkstaden, och driva dina projekt självständigt. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda 07.00-16.00.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som mekaniker och har goda kunskaper inom hydraulik och mekanik. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med liftar eller truckar. Vi ser att du har en fullgjord gymnasieutbildning inom mekanik eller likvärdigt. Ytterligare krav för tjänsten som servicetekniker är en god förståelse och tal i såväl svenska som engelska. Vi ser att du har B-körkort och truckkort och det är meriterande om du har god datorvana i olika system.

Tjänsten som servicetekniker är för dig som vill kombinera mekanik och kundkontakt. Som person är du noggrann och ansvarstagande samt utåtriktad och serviceorienterad. Du är självständig och systematisk i ditt arbete och tar gärna egna initiativ. Vidare så gillar du problemlösning och är engagerad i ditt arbete.

Intresserad?

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund på telefon 040 - 611 07 70.
Mer info
Kontaktperson Rebecka Eklund
Telefon 040-6110770
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 29 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en mekaniker som arbetar med service och underhåll? Vill du ta nästa steg och utföra jobbet ute hos kunderna? Då har vi den rätta tjänsten för dig!